Rasta nakon OSAM MESECI skinuo NANOGICU, progovorio o KUĆNOM PRITVORU i ZATVORU! Reper priznao da mu je susret sa MAJKOM najteže pao!

Autor:

Zabava

19.04.2022

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasta progovorio o najtežim trenucima u prethodnih osam meseci.

Rasta nakon OSAM MESECI skinuo NANOGICU, progovorio o KUĆNOM PRITVORU i ZATVORU! Reper priznao da mu je susret sa MAJKOM najteže pao!

Foto: Printscreen/KlikTV

Stefan Đurić Rasta nakon osam meseci konačno je slobodan, a odmah po skidanju nanogice najavio je svoj veliki povratak, dok je u emisiji ''Amidži šou'' progovorio o tome šta je radio zatvoren osam meseci, kao i šta je sve prethodilo njegovom zatvaranju.

- Super sam, prijatno mi i možda najbolje u poslednjih dve godine koliko sve ovo traje. Istraga, čekanje, kućni pritvor... Imao sam tu sreću da su oko mene bili moji najbliži, tako da mi nije mnogo teško palo. Bio sam i sa ćerkom non-stop, to mi je jako prijalo. Ipak, volim Beograd, volim noć i prijalo mi je da izađem. Prvo što sam uradio jeste odlazak u studio, to je moja velika ljubav, morao sam da snimam odmah - počeo je Rasta, koji se potom osvrnuo na celokupnu situaciju.

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Rasta kod Ognjena Amidžića

- Vidi, sve je već dobra poznata stvar, ali cela ta stvar oko mog podržavanja marihuane, jednostavno moralo je da se desi, da dođe do toga. Ovo može da mi bude samo za nauk, šta su prioriteti i šta trba staviti na prvo mesto. Ovo je jedna velika škola i shvatio sam da bi trebalo uvek da razmislim šta ću da uradim - kaže reper i dodaje:

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Rasta o zatvoru

- Svetska zdravstva organizacija je skinula marihunu sa liste narkotika, verujem da će to i kod nas doći, da ćemo ići za svetom i da će sve to rešiti. Tokom boravka u kući, nećeš mi reći, gledao sam "Zadrugu". Odlučio sam da to uvedem kao dnevnu rutinu, znao sam bukvalno svaki detalj dešavanja tamo. Nikad to ranije nisam gledao, sad naravno i ne stižem, ali ne bi verovao da sam jedan period bio najveći fan "Zadruge" - priča Rasta i otkriva kakav je odnos imao sa drugim zatvorenicima.

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Rasta o prethodnih osam meseci

- Imao sam lep odnos sa ljudima, ljudi su se nekako sa mnom saživeli i proživljavali su za mnom tu kaznu... Svi smo zajedno pratili i dešavanja u vestima, bio sam par puta i tamo, to je svima bilo zanimljivo. Pisao sam i pesme, repovao sam ljudima u zatvoru, okupe se svi oko mene... Ima tamo raznih profila ljudi, bilo je tamo zajedničkih trenutaka koje ću zauvek pamtiti - kaže Đurić.

Kako kaže, taj period mu je teško pao jer su posete svedene bile na minumum, te nje mogao da viđa bliske ljude.

- Zaglavio sam tamo u doba korone, posete su bile svedene na minimum i bilo je teško, nemaš baš puno informacija iz spoljnog sveta. Majka mi je dolazila često, ona je jak lik i ona mi je uzor, nosili smo rukavice, imali smo vizire, to su bile baš emotivne posete, nema nikakvog kontatka. Majka je uvek tu bila u mom životu da drži stvari kako treba, dala mi je savete i rekla: "Šta je sine, tu si - gde si, nema druge". Sećam se da me je pitala da li sam propušio, jesam propušio u zatvoru - smeje se Rasta i priznaje da ćerkica nije dolazila ga poseti:

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Rasta o ćerki Tari

- Tara nije bila u poseti, bio je zajednički dogovor sa Anom da joj ne stvaramo i ne ostavljamo te slike u glavi. Ona je bila glavna što me je uvek vuklo da napred, da sve izdržim, stvarno mi je ta vrste podrške značila, ne znam šta bih bez nje - zaključuje Rasta.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading