Đorđe David se oglasio nakon SKANDALA, progovorio o PESNIČENJU i MIliju: Svi imamo različito poimanje PRAVDE!

Autor:

Zabava

19.04.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David progovorio o sukobu sa Milijem.

Đorđe David se oglasio nakon SKANDALA, progovorio o PESNIČENJU i MIliju: Svi imamo različito poimanje PRAVDE!

Foto: ATA Images

Đorđe David

Danas je odjeknula vest da je na snimanju najnovije emisije ''Zvezde Granda'' došlo do sukoba između Đorđa Davida i Aleksandra Milića Milija, te da je obezbeđenje moralo da reaguje i razdvaja članove žirija koji su se navodno posvađali zbog kandidata.

Republika

Foto: ATA Images

Đorđe David i Mili se posvađali na snimanju

Đorđe David se oglasio za naš portal i otkrio šta se tačno dogodilo.

- Povišene su emocije, visok je krug u kom se sada nalazimo kada su takmičari u pitanju, reagujemo emotivno, nekada se pređe granica u verbalnim razgovorima i od strane drugih i od strane mene i to je potpuno normalna stvar - počeo je Đorđe David, pa otkrio da li je istina da je došlo do pesničenja:

Republika

Foto: ATA Images

Đorđe David o sukobu sa Milijem

- To ne postoji, nije tačno da je Mili mene udario ili ja njega, obezbeđenju se možda učinilo da bi do toga moglo da dođe, pa zlu ne trebalo. Mi smo svesni gde se nalazimo i šta radimo, konflikti su normalna stvar, ovde se vrlo ozbiljno zalažemo za svoje kandidate i kada procenimo da se negde neka nepravda dogodila normalno da ćemo svi da reagujemo da zaštitimo svog kandidata, ali svi imamo različito poimanje pravde.

Republika

Foto: ATA Images

Đorđe David o takmičarima

Pevač dodaje i da se snimanje nastavlja i da kandidati postaju sve bolji.

- Nastavljamo dalje da radimo, sada ulazimo u sedmi krug, sezonu privodimo kraju, na početku nije delovalo da će biti preterano brilijantno, jer je Popović bio prinuđen da audiciju radi onlajn, ali vraćanjem starih kandidata i ovi novi su proradili na nekim novim frekvencijama, tako da stvari idu u najboljem pravcu - zaključio je pevač.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading