OD TAMARE ĐURIĆ DO MAJKL DŽEKSONA: Snimak koji HARA INTERNETOM je sve DOKAZAO, svi se pitaju da li je ovo REALNO?! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.04.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Tamare Đurić koji kruži društvenim mrežama je sve dokazao!

OD TAMARE ĐURIĆ DO MAJKL DŽEKSONA: Snimak koji HARA INTERNETOM je sve DOKAZAO, svi se pitaju da li je ovo REALNO?! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Tamara Đurić je u estetske operacije lica i tela uložila basnoslovnu sumu novca.

Trend koji hara među javnim ličnostima je toliko zaživeo da su se mnoge pevačice i starlete podrvgle raznim korekcijama, te se utrkuju koja će imati veću zadnjicu, uži struk, bujnije grudi i usne, a među najpopularnijim operacijama jeste operacija nosa.

Tamara se nekoliko puta podvrgla operaciji nosa, a poslednja operacija za koju je izdvojila veliku svotu je uzela danka i to posle izvesnog vremena kad je sve "leglo"na svoje mesto, ishod je lik poput Majkl Džeksona, kao jaje jajetu.

Tamara je vidno besna odlučila da tuži hirurga koji je ošurio za istu, a napravio takav izgled, a snimak koji kruži po netu je pokazao da sličnnost neverovatna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading