NEĆETE VEROVATI ČIME SE BAVI ĆERKA JOVANA MEMEDOVIĆA: Mnogima bi se zgadio ŽIVOT nakon ovog prizora, ALI ONA UŽIVA U TOME! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zabava

18.04.2022

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Jovana Memedovića obožava da radi ono čega bi se malo ko latio!

NEĆETE VEROVATI ČIME SE BAVI ĆERKA JOVANA MEMEDOVIĆA: Mnogima bi se zgadio ŽIVOT nakon ovog prizora, ALI ONA UŽIVA U TOME! (FOTO, VIDEO)

Foto: Instagram

Jovan Mmedović

Ćerka Jovana Memedovića je od oca naledila istinsku ljubav prema prirodi, te svako malo čini da joj pomogne što više i održi je čistom u moru nebrige o istoj.

Za razliku od mnogih vršnjakinja koje novac troše na tretmane i plastične operacije Maši nije strano i ne libi se da stavi gumene rukavice i krene da čisti priobalje reka od plastičnih flaša i raznog smeća koje za sobom ostavljaju nemarni izletnici.

 

 

Lepa montažerka koja je od oca je nasledila i avanturistički duh, pa se na njenom profilu na Instagramu mogu videti brojne fotografije nastale širom Srbije, a sa kamp-prikolicom obišla je neke od najlepših destinacija u zemlji.

 

 

Na putovanjima društvo joj pravi dečko, reditelj Bogosav Apostolović, koji deli njenu ljubav prema neistraženim predelima. Simpatični par svojim objavama inspiriše na beg u prirodu, ali i podseća da je važno poštovati svet koji nas okružuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Milos

18.04.2022 15:54

Kakav naslov👍👍👍

Odgovori 15 3
juki

18.04.2022 16:48

Ako ne napisete da je cerka neke poznate licnosti lepa- onda se nista ne vazi...

Odgovori 33 2
qwerty

19.04.2022 03:11

Treba nas preseliti u Sibir, za bolje nismo