Preko GOLOTINJE zaradile LUKS STANOVE I SILIKONE: Stanija i Veštica sagradile IMPERIJU na sajtu za odrasle, a Deniz je CENA skočila zbog Zadruge!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

15.04.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starlete i rijaliti-učesnice plasiraju najviše gole fotografije i snimke na kojima se dodiruju po intimnim regijama, a nude i godišnje pretplate na profilima!

Preko GOLOTINJE zaradile LUKS STANOVE I SILIKONE: Stanija i Veštica sagradile IMPERIJU na sajtu za odrasle, a Deniz je CENA skočila zbog Zadruge!

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, E-Stock/Časlav Vukojičić, printskrin Republika

Čuveni sajt za odrasle Onlyfans sve je popularniji na našim prostorima, pa su tako brojne starlete i rijaliti-učesnice poput Stanije Dobrojević, Jelene Krunić, Anđele Veštice, Nataše Šavije i Ane Korać rešile da se na brz i lak način opare ovim putem, a pojedine su zaradile milione! Na pomenutoj platformi svi koji žele da gledaju eksplicitni sadržaj imaju mogućnost da se pretplate na mesečnom ili godišnjem nivou, pa su korisnicima dostupni klipovi na kojima se devojke samozadovoljavaju, dodiruju po intimnim regijama, masturbiraju ili prosto kače gole fotografije. Rekorderke na našim prostorima kada je zarada u pitanju je svakako Anđela Veštica, a odnedavno i Stanija Dobrojević, pa su njih tri do sada zaradile milione.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Anđela Veštica

- Od profila na Onlyfansu sam zaradila za stan, a faktički ništa ne radim. Kupujem sve što mogu, satove, skupu garderobu, motore. Sedim kod kuće i uživam, snimam eksplicitni sadržaj i kačim na profil. Zarada je odlična, zato svaku priliku koristim da javno ispromovišem profil. Naravno, ne bih da kažem koliko sam tačno zaradila, ali može se reći milione, naravno u dinarima, ne evrima. Ne planiram svakako da se bavim ovim stvarima još 10 godina. U planu mi je da radim ovo dok mi ne dosadi, a za dalje ćemo videti - rekla je Veštica, koja je među prvima počela da se bogati na ovaj način.

Stanija je napravila pometnju kada je odlučila da otvori profil na sajtu Onlyfans, ona se tamo skida i snima seksi klipove, a pretplata košta 29 dolara. Svi korisnici za ovu cenu imaju neograničen pristup erotskim sadržajima, a starleta je uspela da zaradi čak 5.000 evra za samo sat vremena od pokretanja biznisa.

- Onlyfans mi je doneo zaradu za koju nisam mogla da zamislim da ću da ostvarim. Nije mi to glavni izvor prihoda, ali jeste jedan od najvećih. Sad na kanalu imam oko 92 odsta, u to spadaju klipovi i seksi fotografije, tako da sve ide kako treba. Prezadovoljna sam, ali sad manje snimam jer sam okupirana poslom oko proteinskih šejkova. Naravno, neću da prestanem da snimam jer ja na Onlyfans gledam kao na posao i zabavu. Zaradila sam milionče, ali nisu bitne sume u današnje vreme kad je za neke ljude takva zarada pojam - rekla je Stanija za Republika.rs.

Republika

Foto: instagram

Stanija Dobrojević

Starleta i go-go igračica Jelena Krunić rekla je da je pametno unovčila telo jer nema dodira s muškarcima, a na sajtu im uzima dobar novac.

- Onlyfans je odličan sajt jer možete super da zaradite od golotinje, a da vas niko prstom ne takne. Tamo sam uzela dobre pare, još se snimam, a moj materijal može da vidi samo ko se pretplati. Što se kaže, zarađujem iz fotelje i ne fali mi ništa. Nisam milionerka, ali je zarada dobra - kaže Krunićka.

Republika

Foto: instagram.com

Jelena Krunić

 

Manekenka Dajana Živković naplaćuje 100 dolara pristup profilu, a pre pola godine je počela da izbacuje sadržaj. Ona još nije pričala o zaradi, ali sudeći po broju objavljenih snimaka na profilu, dobro joj ide.

Nataša Šavija, koja je nedavno pala u akciji policije zbog elitne prostitucije, na ovoj platformi takođe dobro zarađuje. Ona kaže da je od golotinje zaradila za kuću i plac u Novom Sadu, na kom uskoro završava radove i izgradnju svog doma.

Deniz Dejm skočila cena posle "Zadruge"

Zadrugarka Deniz Dejm nedavno je napustila Imaginarijum, a kako je godinama aktivna na ovom sajtu za odrasle, skočila joj je cena.

- Posle rijalitija su mi klipovi gledani više nego ikad, a tome je najviše doprineo moj seks sa Stefanom Mihićem. Podigla sam cenu pretplate, a kad se budem odmorila od rijalitija, nastaviću da snimak klipove. Za sada imam dovoljno novca, zaradila sam odlično i ne žurim nigde - rekla je Deniz.

Iva Grgurić: Onlyfans je virtuelna prostitucija

Iva Grgurić, pobednica rijalitija "Zadruga 3", otkrila je šta misli o popularnom sajtu za odrasle Onlyfansu, koji koriste brojne poznate devojke i žene iz Srbije, i kako kaže, za nju je to jedan vid prostitucije.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Iva Grgurić

 

- Koliko ja znam, Onlyfans nije samo platforma gde se plasiraju intimni sadržaji. Imaju tu platformu brojne poznate ličnosti, kao Filip Plejn i ti poznati svetski dizajneri. Svako to iskoristi na svoj način. Ako će to pomoći nekim devojkama da se maknu s ulice i da prestanu s prostituisanjem, a da se snimaju kod kuće, to podržavam. Ne bih se pretplatila da gledam nečiji sadržaj, to me ne interesuje. To je jedan vid prostitucije i niko ne može da me ubedi da nije tako - tvrdi Iva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading