Poznata voditeljka spakovala kofere i NAPUSTILA Srbiju: Uhvatili smo Anu Radulović u drugoj državi, u ovakvom izdanju je NIKADA NISTE videli! (PAPARACO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

14.04.2022

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do paparaco fotki voditeljke Ane Radulović, koja je napustila Srbiju, a izvor nam je otkrio i kakvo je njeno pravo lice kada se kamere ugase.

Poznata voditeljka spakovala kofere i NAPUSTILA Srbiju: Uhvatili smo Anu Radulović u drugoj državi, u ovakvom izdanju je NIKADA NISTE videli! (PAPARACO)

Foto: Privatna arhiva

Voditeljka Ana Radulović spakovala je kofere i otputovala sa suprugom i pevačem Mirčetom Radulovićem u Beč. Voditeljka je uzela nekoliko dana slobodnog, kako bi sa svojim voljenim otišla do Beča, a kako portal Republika.rs saznaje, povod je i više nego romantičan. 

 

 

Naime, Ana i Mirče su odlučili da proslave njegov veliki uspeh pesme, ali ne i samo to, već i njihove posebne dane, koje nisu mogli da provedu zajedno zbog obaveza. Portal Republika.rs došao je do paparaco fotki atraktivne voditeljke, kako se šeta po trgu, a svi prisutni su se okretali za njom. 

 

 

- Mnogi su je prepoznali, prilazili su joj da se slikaju, ona je bila vrlo prijatna, nasmejana, nije bila umišljena, kao mnogi poznati koji se ovde nađu. Ja sam joj prišla da se slikamo, bila je predivna, popričale smo, rekla mi je da je tu sa suprugom, ali da je otišao nešto da završi - govori izvor za Republika.rs koji se našao na licu mesta i dodaje:

 

- Dok sam je gledala u emisiji, delovala mi je da zna da bude onako otresita, da bude nadmena, tako i na fotografijama na Instagramu, uvek je ozbiljna, doterana, skockana, ali me je zaista oduševila. Obično sam imala predrasude o poznatima, jer mahom tako kada ih sretnem ne žele da se slikaju, a Ana je bez problema, bez trunke šminke pristala, prelepa je, da sam muško, sve bih joj oprostila (smeh).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading