Miloš samo jede i spava, ne planiram povratak na posao: Marijana Mićić otvorila dušu o TRUDNOĆI i ĆERKI, pa otkrila kakav je zaista OTAC njenog deteta! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

14.04.2022

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Mićić za portal Republika.rs otvorila je dušu o svim strahovima koji su joj se dešavali tokom trudnoće.

Miloš samo jede i spava, ne planiram povratak na posao: Marijana Mićić otvorila dušu o TRUDNOĆI i ĆERKI, pa otkrila kakav je zaista OTAC njenog deteta! (VIDEO)

Foto: Republika

Glumica i tv lice Marijana Mićić nedavno se porodila, a na svet je donela devojčicu Anu tokom ljubavi sa njenim izabranikom Milošem Marjanovićem. Marijana je prvi put pred našim kamerama otvorila dušu u trudnoću i sve ono što joj se izdešavalo nakon što se porodila. 

 

 

- Sreća, stvarno imam kontrolu da ne kupujem manično mnogo, toliko smo dobili stvari, malo je to, ali opet nije stigla sve da obuče. Poslušala sam mame koje su to prošle i ne gomilam - govori Marijana i dodaje:

- Ništa mi ne pada teško, još uvek, još uvek je sve pod kontrolom. Beba mi je mnogo dobra, spava od deset do deset, stvarno imamo sreće. Budimo se oko pet, šest da jede, ali imamo sa našom bebom srećom. Niko nam ne pomaže, mi sve možemo super, ja sve mogu sama, Miloš radi, ja ne radim. Kad treba nešto da se obavi, ili da se prošetam sa drugaricama, imamo devojku koja čuva, to je zdravo i za mene, i za bebu. 

Republika

Foto: Republika

Marijana Mićić glumica

 

Da li planiraš povratak na posao?

- Ne. Toliko mi je dobro, da ne plniram da se vratim na posao, nema potrebe, pre jeseni ne. Leto će sada, pauza, ali od jeseni hoću. 

Republika

Foto: Republika

Marijana Mićić

 

Da li si razmišljala kakva ćeš biti majka nakon što Ana odraste?

- Ne znam kakva ću biti, nisam razmišljala, u teoriji bih volela da budem najblaža, da sve može, ako je suditi po kućićima, biću najblaži roditelj na svetu. Ona nema osobine, ona samo jede i spava, dakle tatine, Miloš samo jede i spava. Iskreno da ti kažem, bila sam trudna i porađala se u vreme korone, i verovatno da nije bilo korone, imala bih milion drugih strahova, ali korona mi je bila najveći strah... Ja kada razmišljam, ja bih najviše volela da mi dete odrasta na selu, bez telefona, musava i kaljava, ali to je teško izvodljivo. Dok nekog momenta možeš da držiš stvari pod kontrolom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading