O AFERI Hari Mata Harija brujao je region! Pevač ima VANBRAČNOG SINA koji je njegova KOPIJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.04.2022

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hari Mata Hari ima vanbračnog sina koji neodoljivo podseća na oca.

O AFERI Hari Mata Harija brujao je region! Pevač ima VANBRAČNOG SINA koji je njegova KOPIJA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevač Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari imao je ispunjen i turbulentan ljubavni život, te je tako sa 20 godina stupio u brak sa surpugom Aidom, sa kojom ima sina Damira i ćerku Nađu. Međutim, Hari je imao i aferu sa izvesnom Majom, sa kojom ima vanrbačnoh sina.

Republika

Foto: ATA Images

Hari Mata Hari ima vanbračnog sina

Mak Varešanović ima 30 godina, a njegova majka je svojevremeno otkrila da je Varešanović znao za trudnoću, te da je sve vreme bio tu.

- Od prvog dana je znao da čekam dete. Nakon što sam kod lekara saznala da sam trudna, sa sestrom i zetom sam otišla da se nađemo s Harijem, kako bih mu rekla lepe vesti, a tek nakon toga saznali su i moji roditelji. Sin je rođen 10. marta 1992. godine, a Hari je tada još bio zvanično u braku s prvom suprugom Aidom. U periodu dok je on bio sa mnom, njih dvoje nisu bili u najboljim odnosima, ali ja u to nikada nisam ulazila, niti mogu na svoja leđa da prebacim breme da sam kriva za njihov razvod, jer nisam. On se u međuvremenu pomirio s Aidom, a tada su dobili još jedno dete. Tako da krivac za njihov prvi, ali ni drugi rastanak, sigurno nisam bila ja - rekla je Maja svojevremeno za Alo.

Republika

Foto: Instragram Printscreen

Mak Varešanović

Mak se oženio pre nekoliko godina, a mnogi komentarišu da je isti otac.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading