SVIĐAJU MI SE MUŠKARCI IZ PUBLIKE: Nataša Bekvalac progovorila o ZALJUBLJIVANJU, a evo zašto PIJE ŽESTINU pred svaki nastup! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.04.2022

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac otkrila da je emotivno ispunjena, ali da ima traume od zaljubljivanja!

SVIĐAJU MI SE MUŠKARCI IZ PUBLIKE: Nataša Bekvalac progovorila o ZALJUBLJIVANJU, a evo zašto PIJE ŽESTINU pred svaki nastup! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac sinoć je imala nastup pa je u dobrom raspoloženju progovorila za Republiku i otkrila da je još uvek pod traumom od vezivanja, da je emotivno ispunjena jer je porodica uz nju, ali da joj se desi da joj se dopadne neko iz publike.

 

 

- Još uvek sam u nekoj vrsti traume što se muškaraca i zaljubljivanja tiče, ali sam emotivno ispunjena, porodica mi je sve.  Ne bojim se da mi neko slomi srce, samo prosto sada ne jurim partnera. Probleme ljubavne rešavam na čudne načine, razvodom ili prekidom veze, tako da je smešno kad ljudi od mene traže savete, a u vezama su- pa je otkrila da popije žestinu pred nastup jer joj je to već postala navika,kao i da joj se više puta desilo da joj se dopadne neki muškarac iz publike:

Pijem džek pred nastup, ali ne da bih razdrmala glasne žice, vec mi je rutina i navika. Kad bih popila dva, bila bi druga priča. Često mi se svide muškarci iz moje publike, primetila sam puno lepih momaka. Ne znam kako bih reagovala da mi fanovi skupe 20.000 evra i ponude da kupim stan, moji fanovi nemaju lovu, da krenemo od toga. Ja zarađujem, ali mnogo trošim, ne na avione i kamione, već na muziku jer je meni bitno da stvaram i nije mi važno koliko na to potrošim- zaključila je Bekvalčeva za Republiku.

Detaljnije pogledajte u videu na početku teksta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading