NEMAM PRAVA DA GA ZADRŽAVAM KRAJ SEBE, ima pravo da se ostvari kao roditelj: Goca Tržan progovorila o odnosu sa Rašom nakon i ove NEUSPELE VANTELESNE OPLODNJE!

Autor:

Zabava

14.04.2022

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan progovorila o najtežim trenucima kroz koje su Raša i ona prošli!

NEMAM PRAVA DA GA ZADRŽAVAM KRAJ SEBE, ima pravo da se ostvari kao roditelj: Goca Tržan progovorila o odnosu sa Rašom nakon i ove NEUSPELE VANTELESNE OPLODNJE!

Foto: Youtube printscreen

Goca Tržan je gostovala u jednoj emisiji i tom prilikom je progovorila o najgorim trenucima kroz koje su Raša i ona prošli, te se osvrnula na to da ona nema pravo da ga zadržava ako želi da se ostvari kao roditelj s obzirom na to da je za sada borba za potomstvo bezuspešna. Takođe je istakla da ih je sve ovo dodatno zbližilo i učvrstilo njihovu ljubav.

‒ Mislim da parovi koji silno žele dete i pokušavaju da dobiju potomstvo, a ne mogu da ga imaju, osećaju bol do kraja života. Teško je pomiriti se s tim i uopšte nisam sigurna da li je teže muškarcima ili ženama – ispričala je Goca na početku razgovora. 

‒ Morala sam da budem spremna da mi kao ženi koja je 14 godina starija od partnera on jednog dana kaže: „Slušaj, ja ipak sada želim da imam dete, a ti si već prešla granicu kada više fiziološki ne možeš da rodiš“. Ja nemam prava da tog čoveka zadržavam pored sebe i ne zadržavam ga ni sada – krajnje iskreno priznala je pevačica. 

Goca i Raša zajedno su i u dobru i u zlu, a upravo je Novaković taj koji joj je bio najveća podrška posle svakog procesa vantelesne oplodnje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Milena

14.04.2022 09:04

Dosadna si kao proliv. Svaki dan tvoje ispovesti. Zadrži nešto za 4 zida. Prva je bila da priča o svojoj "postporođajnoj depresiji", o svakom mogućem događaju, al' sa ovim ga pretera.