U JEKU AFERE ELITNA PROSTITUCIJA, Dušici Grabović pružila PODRŠKU NAJPOZNATIJA "PRODAVAČICA LJUBAVI": Uhvaćene zajedno u provodu KAKO SE LJUBE! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.04.2022

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal oko afere prostitucija ne jenjava, a sad je Dušici podršku pružila i Elektra Elit!

U JEKU AFERE ELITNA PROSTITUCIJA, Dušici Grabović pružila PODRŠKU NAJPOZNATIJA "PRODAVAČICA LJUBAVI": Uhvaćene zajedno u provodu KAKO SE LJUBE! (FOTO)

Foto: ATA Images

 Afere o elitnoj prostituciji i podvođenju devojaka danima ne izlazi iz medija, o pevačici Dušici Grabović isplivavaju razne pikanterije, a sad je dobila i podršku od strane jedne prostitutke, u pitanju je Elektra Elit, pevačica koja je javno govorila o bavljenju najstarijim zanatom u Švajcarskoj.

Naime, Elektra je na društvenim mrežama podelila video zapis nastao u jednom klubu u kom je moguće videti je kako nazdravlja sa Dušicom Grabović i kako se ljube.

One se ljube u obraz i zanosno plešu, dok Elektru u jednom momentu vidimo i kako podiže nogu.

Republika

Foto: Instagram printsreen

Dušica Grabović i Elektra Elit

 

- Prijateljima nikad ne okrećite leđa u muci! Drži se, Dušice, ostani jaka! - poručila je Elektra, na šta joj je Grabovićeva odgovorila:

- Hvala ti! - napisala je ona podelivši fotografiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading