Ovo je KATALOG KAJINOG KUMA: Za Duška Banjca rade i VODITELJKE, u pitanju je VIŠE od 100 fotografija žena

Autor:

Zabava

11.04.2022

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U katalogu se nalaze devojke koje su u ovoj akciji pripadnika MUP već saslušane.

Ovo je KATALOG KAJINOG KUMA: Za Duška Banjca rade i VODITELJKE, u pitanju je  VIŠE  od 100 fotografija žena

Foto: printscreen/instagram.com/dulebanjac

Objavljen je katalog Duška Banjca, kuma Kaje Ostojić, koji je jedan od aktera afere danima elitna prostitucija.

U njegovom katalogu nalaze se devojke koje su mahom poznate javnosti. Među njima su  starlete, nekadašnje rijaliti zvezde, voditeljke, manekenke, klaberke i već registrovane prostitutke.

Foto: printscreen/instagram.com/dulebanjac

Duško Banjac makro

Kako navodi "Kurir", Duško je imao nekoliko kataloga koje je na sastancima predstavljao biznismenima iz Srbije i inostranstva, uglednim ljudima, sportistima pa čak i političarima.

Neke devojke su se više puta pojavile i u katalogu pevačice Dušice Grabović. Kako se saznaje, u Duškovom katalogu je više od 100 fotografija žena.

Foto: ATA Images

Dušica Grabović pevačica

Cena se kretala od 300 evra po satu do 2.000 evra. Kako se navodi, sistem vrbovanja je išao preko rijaliti programa i preporuka, a neke devojke su prosto dolazile do Banjca i tražile posao.

Devojke iz kataloga su različitih profila, a uglavnom su maksimalno izoperisane, sa nadograđenom kosom, u treningu.

Foto: Tanjug/AP

Prostitucija ilustracija

Jedna devojka je od Duška tražila da radi isključivo s ljudima islamske veroispovesti, druga isključivo bogate klijente, a treća poznate. Neke od njih i nisu birale, već im je bilo važno da na nedeljnom nivou zarade i do 5.000 evra, kako navodi pomeuti medij.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dule Banjac (@dulebanjac)

 

Inače, u katalogu se nalaze devojke koje su u ovoj akciji pripadnika MUP već saslušane. Devojke koje su privedene u operativnoj akciji platiće novčanu kaznu, koja će tek stići na njihovu adresu, u iznosu od 50.000 do 100.000 dinara.

Foto: Instagram

Nikola Anđelić unuk Ere Ojdanića

Podsetimo, u pritvoru su, pored Banjca, zadržani i Nikola Anđelić, unuk Ere Ojdanića i Jelena Jojić Madam. Inače, među makroima i starletama vlada panika. Poslednjih dana jedni o drugima se utrkuju da poture određene informacije, a mnoge devojke pokušavaju da saznaju ko ih je pominjao pa su baš njihova imena stigla do nadležnih organa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading