Bivša rijaliti zvezda ISPROZIVALA Dušiču koja se pravdala zbog ELITNE PROSTITUCIJE: "Koje vređanje inteligencije!"

Autor:

Zabava

10.04.2022

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja učesnica rijaliti formata je pobesnela i oplela po Dušici Grabović

Bivša rijaliti zvezda ISPROZIVALA Dušiču koja se pravdala zbog ELITNE PROSTITUCIJE: "Koje vređanje inteligencije!"

Foto: printscreen/pinktv

Pevačice Dušica Grabović pojavila se u subotu ujutro u uživo programu posle velikog skandala. Pevačica je osumnjičena da je organizovala prostituciju, a njeno izlaganje na TV "Pink" pomno je ispratila bivša rijaliti učesnica Jelena Krunić.

- Koje vređanje inteligencije. Upravo gledam Jutarnji program i ne znam da li sam se još razbudila ili jok. Prvo, šta ste se us**li ako niste krivi, sklopite rečenicu kako treba. Drugo, koga boli k**ac za bakšiš. Treće, ne idite kao kiša oko Kragujevca, pričajte o temi, šta celu noć "pevanja" sa drugaricama koje "vodiš na nastup"?! - pobesnela je Krunićka Dušičino gostovanje.

Foto: instagram

Jelena Krunić objava

- Ko još peva celu noć, led ti j...?! Uz "dužno poštovanje", džaba vam pranje na ruke, 90 stepeni, hemijsko, džaba! I to na nacionalnoj televiziji! Bolje se legalizujte i plaćajte porez državi, lakše i vama i državi. Šta ja gledam i slušam, ja sam majmun još gluplji. A advokat, bolje da sam ja sela da je branim, druže, bila bi uverljivija 900%. Čovek se preznojio i ponavlja kao papagaj jedno te isto. Kao da ga je pokupila sa autobuske stanice. I isto ona: "Zaradila sam 40.000 evra, ali neću da pričam o sumama!". Elem, Signal i Telegram su aplikacije koje se ne mogu pratiti kao Viber i Vacap - dodaje Jelena.

Foto: instagram.com

Jelena Krunić komentarisala je Dušicu Grabović

Krunićka se toliko iznervirala da je na kraju htela da ugasi televizor.

- Policija - njene kolege! "Kraljice bakšiša", bolje da nisi ni dolazila, uhapsiće te odmah posle Jutarnjeg. Ja gasim ovo! - napisala je Jelena na Instagramu.

Foto: printscreen/pinktv

Dušica Grabović u emisiji se pravdala

Podsećanja radi, Dušica se pravdala u emisiji uživo da nema veze sa prostitucijom.

- Mene je taj Nikola zvao odavno, ja ne brišem poruke, kod mene možete naći sve u poslednjih 5 godina. Ne sećam se kad me je zvao, bio je prošle godine, sećam se tog razgovora. Ja sam u priči, pevam da, ja vodim svoje drugarice na žurke. To sam razumela kao poziv za pevanje. U Majamiju sam pevala 6 sati bez da sam popila vodu, ali sam zaradila veliku sumu i pomogla svojoj porodici - rekla je Dušica u "Novom jutru".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

10.04.2022 22:38

Bravo Krunićka, carica si prava