Aco Pejović skoro ČETIRI sata pevao u Skoplju: Dobijao POKLONE od dama, a evo kako je izašao na BINU pre nego što je osvojio Makedoniju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.04.2022

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aco Pejović je sinoć održao koncert u Makedoniji, a dame svih generacija su ga "zakopale" poklonima.

Aco Pejović skoro ČETIRI sata pevao u Skoplju: Dobijao POKLONE od dama, a evo kako je izašao na BINU pre nego što je osvojio Makedoniju! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Aco Pejović sinoć je očarao makedonsku publiku, ali i sve one iz susednih zemalja koji su došli na njegov koncert u dupke punoj hali Boris Trajkovski.

- Srce mi je puno. Bilo je fenomenalno i zahvaljujući publici napravili smo koncert za pamćenje- kazao je Pejović za Republiku.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Aco Pejović, nastup u Makedoniji

Dok mu se utisci sležu posle spektakla, on kaže da mu je publika pružila mnogo ljubavi, a smeje se na konstataciju da su mu dame svih generacija slale poljupce i srca, kao i da je dobio mnoštvo poklona od njih.

Oko 12.000 ljudi je sa Pejovićem pevalo u glas duže od tri i po sata, a iz bekstejdza, ali iz publike, su ga bodrili članovi porodice , prijatelji i saradnici sa kojima je posle koncerta nazdravio velikom uspehu. 

Pejovic je koncert započeo pesmom "Za Ljiljanu" koja je i omiljena pesma njegove supruge Biljane za čiju ljubav često umetne i njeno ime u stihove.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Aco Pejović dobio poklone tokom nastupa

Izvodjenjem kultne numere legendarnog Tome Zdravkovića "Ponoć", koja je doživela sa prikazivanjem filma "Toma" još veću popularnost, Aco je publiku bacio u trans, a više puta je na suvo pevao za fanove koji su ga nagradili ovacijama. Devojke iz prvih redova fan pita su mu poklonjale srca, plišane igračke i balone. Pejović je obećao Makedoncima i njihovim gostima da će opet u dogledno vreme biti njihov gost, odnosno domaćin na koncertu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading