MAJA ŠUPUT ŠOKIRALA PLASTIČNIM OPERACIJAMA, IZDEFORMISALA SE: Hrvatska "barbika" uskoro postaje "ŽENA MAČKA", hirurg najstrašnije opleo po pevačici! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.04.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maj Šuput skoro pa izdeformisana!

MAJA ŠUPUT ŠOKIRALA PLASTIČNIM OPERACIJAMA, IZDEFORMISALA SE: Hrvatska "barbika" uskoro postaje "ŽENA MAČKA", hirurg  najstrašnije opleo po pevačici! (FOTO)

Foto: youtube printscreen

youtube printscreen

Hrvatska popularna pevačica Maja Šuput trenutno je u ulozi voditeljke u šou programu "Ples sa zvezdama", a njeno lice ne prestaje da se komentariše na društvenim mrežama i u medijima

Oduvek je bila na meti kritika zbog brojnih plastičnih operacija kojima se podvrgla, a povela se i diskusija o njenom licu u poslednjoj epizodi, jer je izgledalo zategnutije nego ikada, te su je uporedili sa ženom "mačkom".

- Definitivno je preterala sa svim. I botoksom i filerima. Od previše botoksa u čelu pali su joj kapci i obrve. Stavila je i previše hijaluronskih filera u obraze. Neprirodno izgleda, još malo pa će izgledati kao žena mačka - izjavio je estetski hirurg koji tvrdi da pevačica godinama koristi hijaluron i botoks, piše 24sata hr.

Republika

Foto: youtube printscreen

Maja Šuput

 

Maja je pre tri godine šokirala javnost fotografijama gde joj fali komad nosa.

- Ne mogu biti precizan da li je ovo na fotografijama loš Fotošop ili relativno sveže operisan nos - rekao je tada hirurg i otkrio da je siguran da je popunjavala jagodice i usne te peglala bore oko očiju botoksom

- Obrazi su problem. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu - istakao je hirurg.

Maja Šuput je pre 13 godina ugradila silikone u grudi, jer je bila nezadovoljna veličinom, o čemu je i sama otvoreno govorila, a ove ostale intervencije krije, ali su više nego evidentne.

- Bila sam ravna kao daska, kao dečko. Sad imam krasnu dvojku. Želela sam da haljinu mogu staviti 'na nešto', gornji deo kupaćeg... Nosila sam dva grudnjaka - priznala je tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading