BUKTI novi estradni rat: Dara Bubamara najavila TUŽBU protiv koleginice zbog bivšeg dečka, ona joj ŽESTOKO uzvratila!

Autor: Ognjen Bogdanović

Zabava

04.04.2022

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara je besna na koleginicu Saru Reljić nakon što je isplivala informacija da se viđala sa njenim bivšim dečkom Tonijem.

BUKTI novi estradni rat: Dara Bubamara najavila TUŽBU protiv koleginice zbog bivšeg dečka, ona joj ŽESTOKO uzvratila!

Foto: ATA Images

Dara Bubamara

Polako bukti novi rat na estradi, od kako je isplivala informacija da je bivša rijaliti učesnica i pevačica Sara Reljić kriva za raskid Dare Bubamare i njenog mlađanog dečka Tonija.

Republika

Foto: instagram.com

Dara Bubamara, pevačica

Sara je i sama par puta istakla da je izašla sa Darinim dečkom, ali da oni u tom momentu nisu bili u vezi.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dara Bubamara, pevačica

- Istina je da poznajem dečka i da smo izašli nekoliko puta, ali ništa više od toga, tako da je to to. Tada kad smo nas dvoje izlazili, on nije bio sa Darom u vezi, koliko znam. Barem mi je rečeno tako. Što se mene tiče, tu niko nikoga ni zbog koga nije ostavio - rekla je Sara za Pink, a tim povodom se oglasila i Dara koja je bila vidno besna:

Republika

Foto: republiaka.rs

Sara Reljić, pevačica

- Imam svoj novi ljubavni život. Neke pevaljkice zaista misle da će preko mene biti uspešnije. Žao mi je, i dalje ćeš iako negde nastupaš, pevati za honorar od 82 evra. Ti mala pevko, budeš li me spominjala i lagala za momke iz moje davne prošlosti, popićeš tužbu - napisala je Dara na svom Instagram profilu, prenosi Kurir.

Republika

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara, pevačica

Portal Republika.rs je pozvao Saru kako bi došli do istine koja stoji iza ovog sukoba.

- Nisam videla da me je isprozivala, a nema ni razloga za to… A što se honorara tiče ja ne ulazim u ničiji pa tako ne bi trebalo niko ni u moj. Ja sa Darom nisam u lošim odnosima, a dečka joj nisam “otela” niti bi mi ikad palo na pamet da uradim tako nešto. Cela ova priča je jako čudna jer sam bukvalno samo dva puta izašla sa dečkom na piće i to je sve sto se Tonija i mene tiče. Ja to nisam videla. Sve u svemu,nisam sa njim,a preko Dare sigurno ne bih “skupljala” pažnju. - ispričala je Sara za Republika.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading