ŠOK PREOKRET dan pred SVADBU Jelene Pešić i Mladena Vuletića: Otkrivamo sve detalje gala veselja, ONI NISU dobili pozivnice! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.04.2022

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs saznao je kome Jelena Pešić i Mladen Vuletić nisu poslali pozivnice za svadbu.

ŠOK PREOKRET dan pred SVADBU Jelene Pešić i Mladena Vuletića: Otkrivamo sve detalje gala veselja, ONI NISU dobili pozivnice! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Pixabay.com

Sve je spremno za svadbu rijaliti zvezde Mladena Vuletića i voditeljke Jelena Pešić. Svadbeno veselje okupiće na jednom mestu mnogo poznate ličnosti, među kojima bi trebale da bude i Jelenine kolege sa kojima vodi emisiju na Red tv.

Kako ekskluzivno saznajemo na spisku zvanica nisu se našle neke od kolega. Naime gledateljka je u jutarnjem programu pitala Milicu Kemez da li će biti na svadbi i ona je rekla ne, što je izazvalo različite reakcije.

 

 

Prvo su svi mislili da je u pitanju neka unapred dogovorena obaveza ali kako smo saznali iz izvora bliskog mladencima na spisku zvanica nije se našla Milica Kemez.

Da li je u pitanju novi sukob ili senke iz prošlosti rijalitija, nismo sigurni.

 

 

Naš izvor navodi da ovo nije jedini šok, Jelena i Mladen pozivnice nisu uručili ni Stefanu Miloševiću Pandi ali ni Ani Radulović, ni njenom suprugu Mirčetu Raduloviću koji je u prijateljskim odnosima sa mladoženjom. Ovo je posebno iznenadilo, jer je Jelena svoju voditeljsku karijeru počela baš u popularnoj emisiji "Pitam za druga" sa Anom i Pandom, ali tu i upoznala svog sadašnjeg supruga.

 

 

Pokušali smo da dobijemo komentar ovog dvojca ali nam se Panda nije javio na telefon dok je Ana kroz smešak rekla da nema komentar. Da li vas očekuju još neka iznenadjenja saznaćemo već u utorak u našem rijaliti dodatku u kome ćemo ispratiti venčanje ali i žurku nakon toga.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading