Nada Topčagić brutalnim rečima SPUSTILA neke koleginice: Možeš da MEŠAŠ GOLA, šta ćeš dalje? Pevačica otkrila koje kolege nastupaju ISPOD ŠATORA (VIDEO)

Autor: Ognjen Bogdanović, Dušan Lukić

Zabava

31.03.2022

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić oplela je po koleginicama i spomenula kakva je atmosfera "ispod šatre" gde su pevale i velike zvezde.

Nada Topčagić brutalnim rečima SPUSTILA neke koleginice: Možeš da MEŠAŠ GOLA, šta ćeš dalje? Pevačica otkrila koje kolege nastupaju ISPOD ŠATORA (VIDEO)

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Nada Topčagić

Nada Topčagić, pevačica, decenijama je uspešna na estradnoj sceni i nije se libila da gostuje na mestima gde narod voli da se zabavalja, a to su šatori. Samo za Republika.rs, pevačica ispričala je anegdotu sa jednog nastupa ispod šatora, gde su se okupile sve estradne zvezde iz okolnih šatora.

Foto: youtube.com/Suzanin izbor

Nada Topčagić pevačica

- Situacija na vašaru jednom je bilo u Stopanji kod Kruševca. Delirijum, oko mene sve kolege, bio možda juli mesec. Došla sam najobičnije ko da sam krenua u jagode, to je bilo ludilo. Ja kad uzmem mikrofon to je kraj. Neću sad da pričam o imenima koje su bile, ali inače ispod šatora velike zvezde su bile. Od Šabana pa svi smo pevali na vašarima, Snežana, Zorica, Miroljub, Nada Topčagić, to se pretvara u koncert. Osećam se kao žaba u vodi. To moraš da pevaš. Možeš da isfoliraš dve tri pesme, ove koje igraju, du*eta gola i sve to, krilca... - oštra je Nada prema nekim koleginicama.

Na naše pitanje da li ima nekoga ko se na vašaru nije snašao, Nadica je odgovorila potvrdno.

Foto: Republika.rs

Nada Topčagić na nastupu

- Ima dosta toga, ali pravi ostaju. Moraš da držiš tenziju bre, da skupiš ljude u šatoru. Incident - pa desi se kad se pokoškaju. To su velike šatre, 2000 mesta. Ti kad si pravi pevač ne možeš imati problem. Kad je neko pravi pevač ne možeš imati problem. Da budeš pravi pevač. Možeš dvaput zamešati gola dole na stolu kraj i doviđenja, ali šta ćeš dalje? Gola izmešaš i kraj. To traje 12 sati. Šta posle toga, ljudi dalje traže pesme, traže ono pravo - rekla je Nada za naš portal i dodala:

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Nada Topčagić folkerka

Nikad se ne spava, nema šanse. To su dugački putevi mojih kolega, pravih kolega, pravih umetnika, velikih pevača.

Šta je još Nada ispričala, pogledajte u videu sa početka teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading