Željko Šašić PROGOVORIO o ćerki Sofiji i AFERAMA sa fudbalerima, jednom joj je poručio: "Ako baš želiš, naći ću ti nekog levog beka"

Autor:

Zabava

29.03.2022

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Šašić o ćerki Sofiji i njenim afinitetima.

Željko Šašić PROGOVORIO o ćerki Sofiji i AFERAMA sa fudbalerima, jednom joj je poručio: "Ako baš želiš, naći ću ti nekog levog beka"

Foto: E-stock, printscreen instagram

Željko Šašić iz braka sa Sonjom ima ćerku Sofiju, za koju se šuška da voli fudbalere, jer je u poslednje vreme povezivana sa sportistima.

Pevač je sada govorio o ćerkinim afinitietima, kada je bila devojčica, a radilo se, gle čuda, o fudbalerima.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Željko Šašić Pevač

- Još kad je ušla u pubertet, pričao sam sa Sofijom, fudbaleri i sportisti su interesantni devojčicama u tom nekom uzrastu. Rekao sam joj "Nadam se da ćeš to prevazići", ali u šali naravno. Ali ako baš želiš, ja ću ti nači nekog levog beka, vidim i dalje se priča o nekim bekovima- rekao je pevač.

Foto: Republika.rs

Sofija Šašić Željkova ćerka

Željko je dodao da je kao jako mlad verovao u pravu ljubav:

- Ja sam se zbog toga oženio mlad. Nisam ja neki srcelomac, jer da jesam, ne bih se mlad oženio. Ne doživljavam sebe kao mačo muškarca. Ja čujem od mlađih da može da se naše preko društvenih mreža. Ja svoje ne vodim, pa ne znam. Te neke agencije za upoznavanje, jednom sam tamo slučajno bio na nekog priredbi i ništa mi se tu nije svidelo. Znači može da vam se desi spontano, kao u filmovima - rekao je Željko u "Premijeri".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading