Milica Kemez našla NOVOG DEČKA, uhvaćena u ZAGRLJAJU brutalnog frajera: Bora Santana joj je sada DAVNA PROŠLOST! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.03.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez našla je novog dečka!

Milica Kemez našla NOVOG DEČKA, uhvaćena u ZAGRLJAJU brutalnog frajera: Bora Santana joj je sada DAVNA PROŠLOST! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka i voditeljka Milica Kemez definitivno je stavila tačku na ljubavnu priču sa Borom Santanom. Kako saznajemo, ona je već dve nedelje u tajnoj vezi sa advokatom iz Novog Sada koji ima 32 godine, a upoznala ga je preko zajedničkih prijatelja.

 

 

Kako prenosi Svet, Milica uživa u ljubavi sa novim dečkom, koji je ugledni advokat, a nakon burne veze sa Santanom, potpuno je zaboravila na njega. 

 

 

 Milica se baš zaljubila, upoznala je tog momka još prošle godine preko prijatelja, ali je bila opsednuta Borom pa ga nije ni primećivala. Međutim, on se baš trudio oko je i konačno uspeo da je osvoji. Pruža joj svu pažnju i lepo se slažu. On radi kao advokat u jednoj novosadskoj kancelariji i ima 32 godine. Pošto je Milica u Beogradu, on sada često dolazi da bi bio sa njom. Ne žele da se eksponiraju jer su na samom početku veze, a Milica je svesna da ima mnogo hejtera koji bi jedva čekali da joj unište vezu – otkriva izvor blizak Kemezovoj koja nije htela da potvrdi da ima novog dečka, ali ni da demantuje:

 

 

– Više neću pričati o privatnom životu, dosta je bilo cirkusa. Važno je da mi je sada lepo i da sam srećna, sve ostalo će se saznati kada dođe vreme – rekla je Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading