Ivana Hurricane priznala da li se KAJE zbog estetskih operacija, pa se dotakla SOLO KARIJERE: Uraganka je kod jedne stvari SIGURNA

Autor:

Zabava

27.03.2022

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Nikolić progovorila o aktuelnim temama

Ivana Hurricane priznala da li se KAJE zbog estetskih operacija, pa se dotakla SOLO KARIJERE: Uraganka je kod jedne stvari SIGURNA

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Članica grupe Hurricane Ivana Nikolić prepoznatljiva je po visini i vitkoj figuri, kao i pevačkoj sposobnosti, ali ne ističe svoje adute, već naglašava da su Sanja, Ksenija i ona zajedno posebne. Pevačica kaže da joj momci prilaze u teretani, a na pitanje o jačoj polovini je ostala misteriozna.

Foto: ST/REPUBLIKA

Ivana Nikolić uraganka

Kakvi su planovi grupe za ovu godinu?

Prvenstveno pripremamo nove pesme, biće tu i jedan duet. Takođe imamo zakazane nastupe za čitavu godinu tako da posle svih pauza zbog korone, konačno se sve vraća u normalu. Radimo na još nekim projektima i saradnjama, ali videćete vremenom o čemu se radi.

Da li ste nekada imale neprijatne situacije na nastupima? Ako možete da izdvojite jednu posebno.

- Nije do sad bilo nečeg što je bilo mnogo neprijatno. Eto imale smo pre neki dan simpatičnu situaciju na nastupu, gde je jedan dečko uzeo Sanji mikrofon i zapevao. Bio je veseo i nije imao neku lošu nameru. Sve u svemu, dosad je uglavnom uvek bilo sve u redu.

Mnoge vaše kolege vole da popiju koju tokom nastupa, da li i vi to radite kako biste se malo opustili ili postoji neki drugi ritual?

- Sanja, Ksenija i ja na nastupu isključivo pijemo vodu. Od igranja i vrućine uglavnom budemo samo žedne, tako da nam je voda uvek najbolja za tu situaciju.

Foto: Republika.rs

Uraganke Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić

Znam da ne volite da se ističete pojedinačno, ali svaka od vas tri je posebna po nečemu, šta mislite da je vaš najveći adut, a šta njihov?

- Mislim da sve tri imamo jedan zajednički adut zbog kojeg smo i uspele, a to je ta naša zajednička, pozitivno ludačka energija i harizma. Kako za njih, tako mislim i za sebe.

Neki komentarišu da ne ličite na Ivanu iz nekih ranijih dana. Rekli ste jednom da ste imali dva estetska zahvata, nos i usta. Da li se kajete zbog nečega?

- Ne kajem se. Nema razloga za tim, podržavam svakoga ko radi na sebi, na bilo koji način - rekla je Ivana za Blic.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Ivana Nikolić grupa Hurricane

Da li postoji jača polovina?

- Ne bih komentarisala privatni život.

Koliko puta nedeljno idete na treninge i kako postižete sve pored obaveza? Da li vodite računa o ishrani dok putujete ili se omakne nešto nezdravo?

- Istina da je jako teško postići sve, ali sa dobrom organizacijom i željom, sve može. Kad napravim dobar plan i raspored, stignem sve. Treniram kad god mogu i kad god imam slobodno vreme. Vodim računa o ishrani, ali naravno, baš tako, omakne se itekako nešto nezdravo. Uglavnom se to desi kad imamo povezano nekoliko nastupa, pa smo veći deo vremena u prevozu i nemam mogućnost da spremim nešto zdravo.

Da li momci u teretani pokušavaju da vam priđu ili pomognu nešto?

- Ima raznih situacija, ali imam ličnog trenera koji vodi ceo moj trening tako da oko toga problema nema.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Uraganke - Ksenija Knežević, Ivana Nikolić, Sanja Vučić

Razmišljate li o solo karijeri?

- Odlično radimo, sarađujemo, družimo se, napredujemo, slažemo se, uživamo zajednički u svemu ovome, tako da nema potrebe za razmišljanjem o solo karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading