Ćerka Lee Kiš ZANOSNA je plavuša! Voditeljkina mezimica ODUZIMA DAH vrelim izgledom, a krenua je maminim stopama! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.03.2022

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Lee Kiš oduzima dah na svakom koraku.

Ćerka Lee Kiš ZANOSNA je plavuša! Voditeljkina mezimica ODUZIMA DAH vrelim izgledom, a krenua je maminim stopama! (FOTO)

Foto: printscreen

Voditeljka Lea Kiš jedna je od najpopularnijih, a njene emisije su jedne od najgledanijih. O Lei i njenoj lepoti se oduvek govorilo u superlativu, a malo ko zna da lepa voditeljka iz braka sa suprugom Momčilom Jokićem ima ćerku Saru Miu Jokić, na čiji zanosni izgled niko ne ostaje ravnodušan.

 

 

Sara Mia je takođe voditeljka, a jednom prilikom je priznala da bi volela da je ne porede sa majkom.

- Ne želim da me porede. Diplomirala sam na režiji, a sada završavam master studije na Fakultetu političkih nauka. Jesam odrasla u porodici novinara, ali moj put treba da bude samo moj - rekla je Sara Mia za Blic jednom priliko, i dodala:

 

voditeljka autorske emisije "Život plus", pa se za razliku od majke koja se bavi estradnim temama, Sara Mia fokusirala na fenomenologijom društva.

 

- Teško je javnosti da me ne porede sa mamom, da li ličim na nju ili pak da li pišem na tatu, ali to je usud sve dece koja su odrasla u porodici poznatih roditelja. Nadam se da ću srušiti predrasude i pokazati da deca poznatih mogu kvalitetno da rade i nađu svoj prepoznatnjiv izraz bez prefiksa "ćerka poznate mame" - zaključila je Jokićeva.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading