GODINU DANA JE ĆUTALA, A SADA JE RAZVEZLA JEZIK: Vesna Dedić žestoko PONIZILA Sanju Marinković, pa joj ZADALA završni udarac!

Autor:

Zabava

25.03.2022

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Dedić prekinula ćutanje o Sanji Marinković!

GODINU DANA JE ĆUTALA, A SADA JE RAZVEZLA JEZIK: Vesna Dedić žestoko PONIZILA Sanju Marinković, pa joj ZADALA završni udarac!

Foto: Printscreen

Vesna Dedić o suKobu sa Sanjom Marinković u javnosti dugo nije govorila, a onda je odjednom prekinula ćutanje.

Inače,Sanja Marinković, nedavno je napunila 48. godina, a svojom izgledom često odaje utisak mnogo mlađe osobe.Voditeljka često govori o o tome koliko vodi računa o svom izgledu, koliko trenira i zdravo se hrani. Često ističe da se nije podvrgla nijednoj plastičnoj operaciji od početka svoje karijere, piše Story.

Sada je isplivala fotografija slavne voditeljke iz 2003.godine.

Prošlo je skoro godinu dana od kada je prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić okončano. Od tada su obe odabrale da svoje razloge zadrže za sebe, a javnost je ostala uskraćena za detalje ovog sukoba.

Republika

Foto: ATA Images

Sanja Marinković

 

Ipak, posle godinu dana tišine, Vesna Dedić je čini se indirektno govorila o Sanji Marinković. Naime, nakon nekoliko sukoba sa ličnostima iz medija, Sanja Marinković našla se na glasu jedne od novinarki koje neprimereno razgovaraju sa svojim gostima.

- To ide iz kuće. Moje novinarstvo je specifično, zovem one koje poštujem i čija priča može da znači gledaocima. Najveća uvreda koju mogu nekome da uputim je ''sram te bilo'' - započela je Vesna i dodala:

- Nepristojnost po studijima, vređanje ljudi, sve to neko gore gleda i sve se to negde posloži. Ne bih bila u koži tih ljudi koji tako vređaju i sude o svemu - zaključila je ona, a gledaoci emisije odmah su u njenim rečima prepoznali Sanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Mila

25.03.2022 18:32

Vesna Dedic ima 55 godina, a ne 48.

Odgovori 7 38
jox

25.03.2022 21:36

@Mila - a,ti čitaj malo bolje, piše da Sanja ima 48 god .

Odgovori 63 2
Ana NS

26.03.2022 10:12

Da, da, sva je čestita Sanja Marinković. Vređa i ponižava, diskriminiše, to je danas slika Srbije. A estetske operacije... Nismo slepi i može se reći da i laže, a ko laže taj i krade. Pozdrav