NAJ OD NAJ: POZNATI KOJI SU OSTAVILI TRAG U PROTEKLIH 12 MESECI

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 2017. godini Srpski telegraf otkrivao je čitaocima brojne afere koje su tresle estradu. Pisali smo ko se venčao, raskrinkavali mnoge tajne, ali i blamove poznatih. U pravim momentima naša ekipa bila je na pravim mestima, gde smo beležili sve detalje sa svih slavlja, jubileja, koncerata i ostalih dešavanja. Na isteku godine sumirali smo utiske i izdvojili one najvažnije.

RepublikaFoto: instagram.com/sonjavu
Ljubavni život Ace Lukasa definitivno je obeležio proteklu 2017. godinu

AFERA GODINE

Lukasova španska serija!

Ljubavni život Ace Lukasa definitivno je obeležio proteklu 2017. godinu. Najpopularniji folker prvo se našao u središtu skandala zbog navodne afere njegove supruge Sonje sa proslavljenim košarkašem Markom Jarićem, nakon čega je folker obelodanio da se razvodi.

Posle toga, njegova još uvek zakonita supruga ga je prijavila za nasilje u porodici, a tačku na i stavio je novom vezom sa izvesnom Branislavom Pašajlijom, koja je bila kratkog daha. U međuvremenu, u javnost je isplivala i eksplicitna prepiska između Lukasa i Ane Sević, u kojoj je otkrivena i njihova ljubavna afera. Do kraja godine folker i njegova supruga Sonja su se nebrojano puta svađali i mirili, a kakav im je trenutni status, kladimo se da ni oni ne znaju.

RepublikaFoto: instagram.com/milosteodosic4
Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin

SVADBA GODINE

Teo i Jelisaveta spojili dva sveta

Proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin, sada Teodosić, napravili su gala venčanje u popularnom restoranu na Topčideru, a medijski propraćenom slavlju prisustvovale su brojne poznate ličnosti.

Teo i Jelisaveta su danima pripremali svadbeno veselje, na kom su okupili oko 200 gostiju, članova porodice i prijatelja, a oko Jelisavetine venčanice, lokacije i posluženja nagađalo se nedeljama ranije. Pompa oko venčanja trajala je danima, a mladenci su zvanicama zabranili da koriste mobilne telefone da se ne bi desilo da slike sa veselja završe na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Jelena Karleuš i Svetlana Ceca Ražnatović 

FAJT GODINE

Ceca i Jeca se sukobile na sudu

Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša imale su okršaj, i to usred sudnice. Naime, folk i pop zvezda sukobile su se na pokušaju pomirenja pred sudijom. Očevici koji su se zatekli u sudnici i hodniku tvrde da je ceo sud odzvanjao od uvreda i da umalo nije došlo i do fizičkog obračuna, koji je ipak sprečila policajka na poziv sudije koji nije mogao da obuzda ljute rivalke.

RepublikaFoto: Aleksandar Kujučev
Joksimović oborio sve koncertne rekorde

SPEKTAKL GODINE

Joksimović oborio sve koncertne rekorde

Željko Joksimović održao je krajem godine čak četiri koncerata u Sava centru, čime je i zvanično postao rekorder kada je u pitanju ovaj objekat. Turneja "Dva sveta", u okviru koje je publici predstavio stare hitove u džez i sving aranžmanu, završena je u Beogradu, odakle je i počela. Brojni fanovi mogli su da uživaju čak četiri večeri u spektakularnim Joksimovićevim nastupima. Popularni Joksa je nakon svakog koncerta nagrađen gromoglasnim aplauzom, a o spektaklima u Sava centru dugo će se pričati.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Željkova Jovana rodila bliznakinje

MAJKA GODINE

Željkova Jovana rodila bliznakinje

Voditeljka Jovana Joksimović početkom oktobra na svet je donela bliznakinje Srnu i Anu. Suprug Željko Joksimović na društvenim mrežama podelio je srećnu vest sa fanovima, a samo dan kasnije sa sinom Kostom izveo je Jovanu i bliznakinje iz porodilišta. Velikom žurkom koju je priredio za prijatelje i porodicu proslavio je rođenje naslednica, dok se supruga Jovana samo mesec dana kasnije vratila u javnost pokazavši savršenu liniju.

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Seve izmislila da joj je Milan oduzeo dete

BLAM GODINE

Seve izmislila da joj je Milan oduzeo dete

Severina Kojić uznemirila je javnost kada je tokom leta podigla na noge ceo region lažnom informacijom da joj je bivši nevenčani suprug Milan Popović oduzeo starateljstvo nad njihovim sinom Aleksandrom.

Pevačica je išla toliko daleko da se čak pojavila i u hrvatskom nacionalnom dnevniku, gde je optužila sudiju da je primila mito

Pevačica je išla toliko daleko da se čak pojavila i u hrvatskom nacionalnom dnevniku, gde je optužila sudiju da je primila mito. Naposletku, obelodanjena je istina da je Milanu Popoviću dodeljena privremena mera, po kojoj može da viđa sina maltene podjednako kao i Seve, a ta mera je kasnije povučena i dečak ponovo više vremena provodi sa majkom.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Svetlanu Seku Aleksić početkom 2017. godine zadesila je životna tragedija kada je njen otac Milorad Aleksić preminuo

BIZARNOST GODINE

Seka krila očevu smrt

Svetlanu Seku Aleksić početkom 2017. godine zadesila je životna tragedija kada je njen otac Milorad Aleksić preminuo na Badnji dan u 69. godini.

 Seka je na društvenoj mreži Instagram samo dan nakon smrti oca objavila fotografiju kako nasmejana i srećna čestita Božić 

Ovo bi se podvodilo pod najtužnije događaje u godini da ga pevačica svojim postupkom nije pretvorila u bizarnost. Naime, Seka je na društvenoj mreži Instagram samo dan nakon smrti oca objavila fotografiju kako nasmejana i srećna čestita Božić svim prijateljima i fanovima, sve s ciljem da sakrije očevu smrt.

RepublikaFoto: Republika
Naomi Kembel i naša novinarka

VIP GOSTI GODINE

Srpski telegraf dobio ekskluzini intervju od Naomi Kembel

Beograd je tokom prošle godine ugostio svetski poznate face, među kojima su Sindi Kraford, Džulija Roberts, Demi Mur, ali i svetski top-model Naomi Kembel, koja je tokom boravka u prestonici dala ekskluzivni intervju za Srpski telegraf. Crna Gazela u intervjuu za naš list otkrila je da je po dolasku u Beograd kupila srpsku šajkaču, ali i da je oduševljena posnim sarmama iz restorana Novaka Đokovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading