INCIDENTI KOJI SU OBELEŽILI 2017. GODINU: Poznati u paklu droge, alkohola i nasilja

Autor:

Zabava

31.12.2017

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javne ličnosti ni ove odlazeće godine nisu izbegle da se nađu na stranicama crne hronike. Punili su novinske stupce zbog nasilja i tuča, vožnji pod dejstvom alkohola, prekoračenja brzine, ali i zbog učestvovanja u saobraćajkama.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Marinko Rokvić

Javnost je najviše potresao slučaj glumice Ivane Panzalović, poznate po ulozi u "Kursadžijama". Ivana je pukom srećom izbegla smrt kad je u nju pucao njen dečko hirurg Srđan Cvetanović, koji se potom ubio. Pod okom javnosti bila je nesvakidašnja tuča u kojoj su glavni akteri bili Stefan Đurić Rasta, bivši muž pevačice Ane Nikolić, i Slobodan Nešković Loka.

Jedan od događaja koji je obeležio 2017. jeste i slučaj košarkašice Milice Dabović, koju je pretukao bivši dečko Hrvat Simon Šime Šiklić.

Pojedine javne ličnosti bile su i akteri saobraćajnih nesreća. U sudarima su učestvovali pevači Gordana Goca Lazarević i Dragan Kojić Keba, kao i ministarka Slavica Đukić Dejanović, dok je spisateljica Jelena Bačić Alimpić pijana izazvala nezgodu.

Marinko se tukao zbog parkinga

Pevač Marinko Rokvić sukobio se sa Ivanom Agbabom u podzemnoj garaži TC "Delta siti" zbog parking-mesta, nakon čega je došlo i do tuče. Agbaba je izvukao deblji kraj, a zadobio je povredu arkade i iščašenje ramena i kolena, dok je Rokvić otišao pre dolaska policije. Obračun su snimile sigurnosne kamere.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Davio je bivši

Košarkašica Milica Dabović brutalno je pretučena u svom stanu u Beogradu kad je na nju nasrnuo njen bivši dečko Simon Šime Šiklić, bivši hrvatski sportista. Šiklić je priznao krivicu i sklopio nagodbu s tužilaštvom, nakon čega je osuđen na 10 meseci zatvora, uslovno na tri godine. Nasilnik je proteran iz Srbije.

Rasta prebio Loku

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Stefan Đurić Rasta sa još četvoricom saučesnika maltretirao je na ulici, vukao po asfaltu i tukao Slobodana Nešovića Loka, direktora marketinške agencije "Moskom". Sve se odigralo pred brojnim svedocima, u najužem centru prestonice, na uglu Kondine i Kosovske. Svi akteri događaja su saslušani.

Kusturica imao udes

Reditelj Emir Kusturica lakše je povređen u saobraćajnoj nesreći na putu Ljig-Beograd, kod nadvožnjaka Koridora 11. Nezgoda se dogodila kad je Vićentije Savić (67), vozač mercedesa u kojem je bio i Kusturica, sleteo s puta i zakucao se u bedem. Reditelj je lakše povređen, pa je nakon ukazane pomoći pušten kući.

Anđus pao s 30.000 evra

Viši sud u Beogradu je Dejanu Anđusu, televizijskom voditelju, odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da je od jednog biznismena pokušao da iznudi 2,5 miliona evra. On je uhapšen na delu, prilikom primopredaje koverte sa 30.000 evra. Krajem oktobra podignuta je optužnica protiv Anđusa, a preti mu kazna od tri do 12 godina zatvora.

Foto: Tanjug/AP

Joška udario ljubavnicu

Josip Joška Broz, unuk Josipa Broza Tita i predsednik Komunističke partije, pretukao je bivšu devojku Jovanku R. u njenom stanu na Zvezdari. Do obračuna je došlo kad je Broz došao po svoje stvari, nakon čega je nasrnuo na bivšu ljubavnicu. Jovanka R. je odmah slučaj prijavila policiji, ali Broz nije saslušan.

Privedena Soraja

Bivša voditeljka Soraja Vučelić privedena je u policiju kako bi dala izjavu u vezi sa maseratijem koji je krajem septembra izgoreo u požaru na Košutnjaku u Beogradu. Na automobil je bačen Molotovljev koktel, a za napadačima se i dalje traga. Policija proverava mogućnost da je vlasnik sam izazvao požar.

Šaban tužio komšiju

Pevač narodne muzike Šaban Šaulić prijavio je policiji svog komšiju, tvrdeći da mu je oteo čamac. Kralj narodnjaka ispričao je inspektorima da je D. T., kome je poverio čamac na čuvanje, plovilo rastavio na delove i prodao ga. Šaban je policajcima rekao da ga je komšija tim postupkom oštetio za oko 3.000 evra.

Sin Žike Todorovića umro u krevecu

Kraj prethodne godine obeležila je neviđena tragedija koja je potresla javnost Srbije i regiona. Trogodišnji Dejan, sin poznatog glumca Srđana Žike Todorovića, umro je 20. decembra u snu u porodičnom stanu na Vračaru. Kako je obdukcijom utvrđeno, mališan je umro od sindroma iznenadne smrti.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Srđan i Ana Todorović sa sinom

Nasmejan i veseo dečak, kakav je mali Dejan bio, zbog prehlade je pio antibiotike, a majka Ana pronašla ga je modrog u njegovom krevetiću i odmah pozvala Hitnu pomoć.

- Dejan je poslepodne spavao, ali mi je bilo čudno što se ne budi. Prišla sam krevecu i zatekla sina kako leži zagnjuren u posteljinu. Njegove usnice bile su modre. Pokušala sam sve da ga oživim, ali nije reagovao - ispričala je neutešna majka za Srpski telegraf.

Mali Dejan (3), nasmejan i vedar dečak, preminuo od sindroma iznenadne smrti

Mališan je, kako dodaje, bio kao anđeo, stalno nasmejano i umiljato dete.

- Ne kažem to samo zato što je moj sin, njega su svi voleli. A on je više od svega voleo da se igra, da trči... Toliko smo dugo pokušavali da ga dobijemo. Bio je naš život, a sada ga nema - kroz suze priča glumčeva supruga.

Srđan Todorović i njegova supruga Ana godinama su pokušavali da dobiju potomstvo, a sina su dobili početkom maja 2014. Nažalost, njihove snove i nade srušila je iznenadna smrt mališana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading