Otkriven DATUM VENČANJA Kaće i Gobelje: Pevačica otkrila sve detalje GALA PROSLAVE koja se BLIŽI - ovako će izgledati SVADBA!

Autor:

Zabava

19.03.2022

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić i Marko Gobeljić uskoro će imati crkveno venčanje.

Otkriven DATUM VENČANJA Kaće i Gobelje: Pevačica otkrila sve detalje GALA PROSLAVE koja se BLIŽI - ovako će izgledati SVADBA!

Foto: Republika

Pevačica Andreana Čekić već neko vreme uživa u vezi sa tajanstvenim muškarcem, a pričalo se da je u planu i svadba.

Foto: Republika.rs

Andreana Čekić, pevačica

Andreana je sada otkrila šta je istina, kao i da će svadbe biti, ali ne i njene.

U pitanju je svadba pevačice Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića.

- Piše da je moje tajno venčanje 2. juna a to nije istina, jer ću ja 2. juna biti kuma na crkvenom venčanju Katarine Grujić, kojoj sam već bila na građanskom venčanju. Ako sve bude kako treba, tada će biti velika fešta. Znači, svadbe će biti ali ne moje - rekla je pevačica za Grand online.

Foto: Republika

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Iako su se Kaća i ona okumile, Andreana postiđeno govori da nažalost još uvek nije videla svoje kumče, Katarininu ćerku Katju, koja se rodila pre nekoliko meseci.

Foto: ATA Images

Andreana Čekić, kuma na venčanju

- Sramota me je što moram da odgovorim, još nisam bila da je vidim, ali ja živim u Beču. Sledeće nedelje idem konačno da je vidim. Kada se rodila planirala sam da odem posle 40ak dana, spremila sam i poklon, ali to joj je sigurno sada malo, tako da moram ponovo da kupim. Ali Kaća mi stalno šalje slike i u toku sam sa njenim napredovanjem. To je jedna lutkica i jedva čekam da je zagrlim - zaključuje Andreana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading