PREOKRET U DOMU NOVAKA ĐOKOVIĆA: Ovo nisu ni SLUTILI da će se desiti, NOVA porodična situacija koja će im život promeniti iz KORENA! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.03.2022

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Đoković uskoro prima novog člana u porodicu, taštu Đorđa Đokovića Sašku Veselinov!

PREOKRET U DOMU NOVAKA ĐOKOVIĆA: Ovo nisu ni SLUTILI da će se desiti, NOVA porodična situacija koja će im život promeniti iz KORENA! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tašta Đorđa Đokovića, odnosno majka njegove devojke Saške Veselinov, a potencijalno buduća tašta, prava je dama, koju javnost do sada nije imala prilike da upozna. Brat Novaka Đokovića i atraktivna voditeljka zabavljaju se nešto više od godinu dana i čini se da je njihova veza skladna, ali nisu poznati svi detalji i da li je Đorđe upoznao majku svoje devojke.

Ipak, ako se nešto može zaključiti nakon što je Saška objavila fotografiju svoje majke, to je da je ona njena kopija, te da je lepotu nasledila upravo od nje. Njih dve su gotovo kao najbolje prijateljice, o čemu svedoče i prethodne objave koje je voditeljka postavljala na društvene mreže.

Republika

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

Saška Veselinov

 

S druge strane, Saška je nedavno jednom prilikom rekla u intervjuu za domaće medije, da je upoznala porodicu Đoković, te da su je lepo prihvatili, a kako je porodica Saške Veselinov prihvatila njenog dečka, za sada je misterija, ali mnogi, takođe, smatraju da nema razloga da ne prihvate vaspitanog momka kakav je Đorđe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Grebatori

18.03.2022 08:38

Jos jedna snajkina majka trazi hraniteljsku porodicu, ajde dosta vise jel tu moze neko da zivi od svoga rada?

Odgovori 26 1
ja

19.03.2022 03:33

Uh sto sam sada sretan Sada mogu mirno da spavam kad znam da je kod djokovica sve u redu