Nikola Rokvić otkrio kako su njegova DECA podnela Marinkovu SMRT: Njegove reči će vam naterati SUZE na oči!

Autor:

Zabava

16.03.2022

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić je pričao o Marinku Rokviću.

Nikola Rokvić otkrio kako su njegova DECA podnela Marinkovu SMRT: Njegove reči će vam naterati SUZE na oči!

Foto: instagram.com

Nikola Rokvić je gostovao u jednoj emisiji u kojoj je govorio o svojoj novoj pesmi koja je nedavno izašla, a potom se dotakao i svog oca, pokojnog Marinka Rokvića.

Republika

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

Marinko Rokvić sa sinovima

Na samom početku Nikola je da je znao ceo život da je Marinko bio veliki čovek.

Republika

Foto: instagram.com/bojanabarovic

Marinko Rokvić sa unukom

- Znali smo, a i ja sam znao ko je bio moj otac za vreme njegovog života. Jednostavno kada izgubiš nekoga i kada ti on ode onda ti se te neke stvari otvore i shvatiš pravi način. Kakav je pevač bio, kakve je pesme imao i kakadav je čovek bio prvenstveno. Tako da smo ponosni na njega što ga imamo, verujem da ovo ovde nije kraj. Verujem u nešto više. Trudim se da budem hrišćanin i zato verujem da smrt nije kraj, već je prelazak u večni život - rekao je pevač, pa je dodao:

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Nikola Rokvić, pevač

-Verovao je on meni u potpunosti. Svesno ili nesvesno on je meni predao tu neku očinsku ulogu. Slušao me je dosta pred kraj svog života i naravno, verovao je u to što radim. Bio mi je velika podrška, nije konkretno bilo nekih reči, ali je uvek bio tu i nije se plašio za mene i mog brada -  rekao je pevač.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Nikola Rokvić, pevač

Nikola je potom istakao da su njegova deca dobro podnela smrt svog deke, a sve je to prepisao vaspitanju:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Nikola Rokvić, pevač

- Despot je bio ljut na to što se desilo i govorio je kako će biti naučnik i da će naći lek protiv smrti. Leona je bila tužna, pa sam joj rekao da je deda gore kod Amina. Ona zove Boga Amin, pa je potom ona rekla dobro tata on će da ga čuva i nas će da čuva. Deci može na jedan lep način da se objasni, mislim da od malena ako dođe do tog pitanja odlaska i smrti greška je predstaviti to kao nešto strašno. Treba nekako usaditi da je to jedan prirodan proces i da će doći u jednoj dalekoj budućnosti - rekao je pevač, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading