Jovana Jeremić bila u STRAHU za ćerku Leu! Voditeljka progovorila o teškom životnom periodu, pa otkrila gde je nakon razvoda: NE ŽIVIM SAMA!

Autor:

Zabava

16.03.2022

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić otkrila je gde i sa kime živi.

Jovana Jeremić bila u STRAHU za ćerku Leu! Voditeljka progovorila o teškom životnom periodu, pa otkrila gde je nakon razvoda: NE ŽIVIM SAMA!

Foto: Instagram.com

Voditeljka Jovana Jeremić svakog vikenda može da se pohavali zavidnim rejtinzima, a sada je otkrila šta njoj znači tolika gledanost, ali i kakav odnos ima sa svojim gledaocima.

- Ja emociju moje sreće delim sa gledaocima. To su oni, rejting je narod. Ja sam svoje komplekse lečila tako što radim na televiziji. To iz škole, to će biti moja rana. Uvek ću se boriti za obrazovanje - rekla je Jovana u emisiji "Milizam", a onda je otkrila da je zbog ćerke neko vreme napustila posao:

Republika

Foto: printscreen

Jovana Jeremić o životu sa ćerkom

- Ona je sada fantastično. Mi smo svakog dana posle vrtića išli kod logopeda. Danas je drugo dete, priča. Ne možeš da je zaustaviš. Tad sam se bila baš uplašila. Suočila sam se sa odgovornošću kao majka, osećaj krivice sam imala. Shvatila sam to kao propust, ali sada je sve došlo na svoje mesto. Peva pesmice, sve je super. Lea i ja sad živimo kod mog brata i snajke, ne volim samoću. Živeću sa njima sve dok ne nađem nekog sa kim ću živeti. Iako imam svoj stan, neću živeti sama sa Leom, volim zajednicu, da ima ljudi.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading