MANIPULISALI su sa mnom, ubeđivali me da sam ja KRIVA: Pevačica Zvezda Granda progovorila o PREVARAMA koje je doživela!

Autor:

Zabava

15.03.2022

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lejla Zahirović je prešla partnerima preko prevare.

MANIPULISALI su sa mnom, ubeđivali me da sam ja KRIVA: Pevačica Zvezda Granda progovorila o PREVARAMA koje je doživela!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Zvezda Granda, Lejla Zahirović, nedavno je otkrila da je doživela neverstvo od strane partnera, a iako je to videla ona je rešila da prećuti sve i da pređe preko toga.

Lejla je nedavno u jednom intervjuu ispričala da je sa svakim bivšim momkom prekinula kontakt, iako nisu posvađani:

- Sa svakim bivšim sam prekinula kontakt, nismo na ratnoj nozi ostali, nismo posvađani, ali nismo u kontatu, kad nešto završiš onda treba da ostane na tome. Za sada bivši nisu insistirali da mi se vrate, ali dešavalo mi se pre, posle nekih dugih veza, da požele nakon nekog vremena da se vrate i pokaju za nešto, ali sada ne, to se više ne događa. Kad su bivši neka budu bivši, vreme je za to - ispričala je pevačica, pa je otkila kako je uhvatila momka u prevari:

- Dešavalo se da sam partnera uhvatila u prevari i prelazila sam preko toga. U pitanju su prepiske bile, tako te neke stvari. Ono što svako danas prolazi. Prećutala sam, mislila sam da će mi moj partner tada sve to sam priznati, imala sam to poverenje da će sam da se pokaje i da kaže: "Moram nešto da ti priznam...". Trpela sam sve to i držala u sebi do momenta kad sam otišla bez razloga i nikada mu nisam rekla da sam sve saznala i da znam šta je radio - rekla je pevačica, a potom je dodala da će se više njenih momaka pronaći nakon njene priče:

- Nikada me niko nije pozvao i izvinio se, i dalje je krivio mene, kad sam sigurna u to, kad nešto saznam, pokušali su da manipulišu sa mnom, da okrenu sve na svoju stranu, da kažu: "Ti si kriva, ti treba da se izviniš za to". Mislim da je problem bio u meni, jer sam bila ta osoba kada oseti mali deo nečije pažnje, dajem sve od sebe i preko svega prelazim toj osobi. Isključuivo sam krivila sebe što sam to dopustila. Dobro sam se opametila i dobro me to poljuljalo - ispričala je Lejla, prenosi Alo.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading