Lea Kiš postavila NAJNEPRIJATNIJE PITANJE gostu, studio ostao u ŠOKU: Odgovor koji je dobila nije očekivala, a onda joj je on otkrio VELIKU TAJNU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.03.2022

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lea Kiš postavila je pitanje za njenog gosta koje je zanimalo celu naciju, a zbog odogovora koji je dobila je ostala zatečena.

Lea Kiš postavila NAJNEPRIJATNIJE PITANJE gostu, studio ostao u ŠOKU: Odgovor koji je dobila nije očekivala, a onda joj je on otkrio VELIKU TAJNU! (VIDEO)

Foto: printscreen

Jedna od poznatijih voditeljki na našoj sceni Lea Kiš oduvek je privlačila veliku pažnju, kako zbog specifične boje glase, tako i zbog toga što je njena emisija bila jedna od kultnih koju smo svi gledali. Poznati glumci, pevači, političari, sportisti, ali i mnoge druge branše našle su se na spisku Leinih gostiju, a između ostalog i kontroverzni Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13

Republika

Foto: youtube.com/Telma TV

Boki 13 u zatvoru

 

Makedonski šoumen, koji je nakon pronevere novca završio iza rešetaka bio je u jednoj emisiji, još na početku karijere gost u emisiji koju je uređivala baš Lea. Nakon što se Boki pojavio u medijima, svi su spekulisali da li je on muško ili žensko, budući da mu je pravo ima Bojan, a da se oblačio kao devojka. 

Iako su svi hteli da ga pitaju kako se on oseća, niko to nije uradio, niko do Lee. Atraktivna voditeljka tokom Bokijevog gostovanja upitala ga je u emisiji da otkrije da li je muško ili žensko, a potom je ceo studio ostao zatečen njenim pitanjem. 

Republika

Foto: instagram.com/boki13official

Boki 13 emisija

 

- Jesi li muško ili žensko? Da krenemo od početka - upitala je Lea.

- Kako me zoveš? - uzvratio je Jovanovski. 

Republika

Foto: printscreen

Lea Kiš emisija

 

- Ja tebe zovem Boki i gledam te kao muškarca - odgovorila je voditeljka. 

- Pa, Lea, sama si dala odgovor - poručio je Boki 13. 

Detaljnije pogledajte u nastavku snimka:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading