Sara Jo se POTUKLA sa Konstraktom, OVO niste videli u PRENOSU na RTS-u: Snimak koji je ŠOKIRAO naciju, pale ŽESTOKE PESNICE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.03.2022

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Jo (Jovanović) i Konstrakta su se potukle nakon završeve Beovizije 2022. godine.

Sara Jo se POTUKLA sa Konstraktom, OVO niste videli u PRENOSU na RTS-u: Snimak koji je ŠOKIRAO naciju, pale ŽESTOKE PESNICE! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink, Republika.rs

Pobednica muzičkog takmičenja pesma za Evroviziju 2022. godine Konstrakta izazvala je veliku pažnju kako Srbije, tako i celog sveta zbog njenog vrlo stamenog držanja nakon što su je proglasili pobednicom, ali i zbog reakcije njene konkurencije i koleginice Sare Jovanović. Naime, svi su primetili facijalne ekspresije koje je Sara menjala nakon što je Konstrakta proglaševa za pobednicom, nakon čega se spekulisalo da Jovanovićeva nije mogla da sakrije poraz koji je osetila. 

Republika

Foto: Youtube.com Printscreen

Sara Jo Muškarčina Beovizija 2022

 

Kako je pesma koja će nas predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji apsolutni hit širom sveta, fanovi su vrlo aktivni na društvenim mrežama i prave razne varijacije na tu temu. Tako je jedna TikTok stranica napravila urnebesan snimak na kom su predstavili da su se Sara i Konstrakta potukle.

Republika

Foto: ATA Images

Konstrakta Beovizija 2022

 

Radilo se o snimku iz rijalitija ,,Zadruga", kada je Aleksandra Subotić pesnicom nokautirala ljutu rivalku Minu Vrbaški, nakon čega je oštro kažnjena i diskvalifikovana. Komentari su se nizali jedan za drugim, a mnogima je bila zanimljiva ova pošalica. Na video snimak iz rijalitija, nalepljen je status  ,,Ekskluzivni video Konstrakte i Sare Jo posle Evrovizije".

Detaljnije pogledajte u nastavku kako je sve izgledalo. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading