Sobica na Vračaru, krevet, a pored nje rakijica i kapućino: Evo kako su nastajale LEGENDARNE PESME pokojne Marine Tucaković!

Autor:

Zabava

10.03.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Danijel Pavlović otkrio je kako su nastajale najpoznatije pesme koje je pisala pokojna Marina Tucaković.

Sobica na Vračaru, krevet, a pored nje rakijica i kapućino: Evo kako su nastajale LEGENDARNE PESME pokojne Marine Tucaković!

Foto: Youtube/ RTV Pink Official

- Marina je meni u srcu i nikada odatle neće da izađe... Hvala joj na svemu što je za mene učinila, a učinila je mnogo i to je moja ljubav. Mi smo putovali, smejali se i nervirali se zajedno... Sedeli smo u njenoj seksi sobi, to je jedna mala sobica u njenom stanu na Vračaru, gde je ona imala krevet za jednu osobu, pored njega je bila rakijica i kapućino, leži i piše, papiri oko nje... - rekao je Danijel u emisiji "Grand magazin".

Republika

Foto: Youtube/ K1 Televizija

Marina Tucaković

- Imao sam sreće da baš ja budem sa njom u tim momentima kad su se neke od velikih pesama i stvarale. Pored nje sam naučio kako ne treba da se piše tekst, jer je pisala za neku anonimnu devojku i mučila se, ja sam je pitao: "Za koga pišeš to Cveto? Zašto se mučiš? To je nebitno, tezga", a ona mi je odgovorila: "Ne mogu ja to tako"... Svakome je davala sve što je mogla, za koga god da je pisala, pisala je kao da joj je zadnji tekst... E u tome je njena veličina i u još nekim tajnama koje mi je odala - ispričao je pevač.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading