Vendi UDARILA na Lukasa zbog Beovizije, pa ga žestoko UVREDILA: Aca joj uzvratio DUPLOM MEROM, evo kako je spustio koleginicu!

Autor: Vladan Mišić

Zabava

07.03.2022

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Vukelić Vendi uvredila je Acu Lukasa zbog Beovizije, a onda joj je pevač za portal Republika.rs uzvratio duplom merom.

Vendi UDARILA na Lukasa zbog Beovizije, pa ga žestoko UVREDILA: Aca joj uzvratio DUPLOM MEROM, evo kako je spustio koleginicu!

Foto: Printscreen/Instagram/vesnavukelic

Vendi

Pevačica Vesna Vukelić Vendi podelila je sa nama utiske o ovogodišnjoj predstavnici na Pesmi Evrovizije, Ani Đurić Konstrakti, a potom iznela svoj stav o Aci Lukasu, koji je negativno komentarisao Beoviziju.

Foto: Printscreen/Instagram/vesnavukelic

Vendi

Vesna je oduševljena celokupnim performansom "umetnice koja mora biti zdrava".

- Pesma je odlična. Prvo, ja volim te durske pesme, koje ne uspavljuje i ne umrtvljuje već daje impuls i reakciju. Ova pesma ima originalnost, u harmoniji je sa njenim vizuelnim poimanjem. Mislim da je ovo zaista pun pogodak. Slušaće se, ima svoju dinamiku, drži budnost i pažnju. Mi moramo da se izdignemo iz žabokrečine, postoji armija uniformisanih koji su sveprisutni. Ovo je odlično jer Konstrakta nema veze sa žabokrečinom, pomerili su se standardi - pohvalila je Vendi našu evorovizijsku predstavnicu za Republika.rs i istakla:

Foto: ATA Images

Konstrakta - performans na Beoviziji

- Konstrakta nije iz iste staklarije, nije kopija kopije, pritom ne vuče ni seksualnost, nema tu vrstu prodaje sebe nego me podseća na dizajnerke koje završe primenjenu umetnost - tako je sebe dobro iznela a muzički obradila, bez flerta sa erotikom, što je jako važno tza ovu vrstu umetnosti. Pesma ne uspavljuje.

Vukelićeva je komentarisala one koji negativno komentarišu Beoviziju.

- Mi imamo mito i korupciju na najnižem nivou, a kamoli na višem. Sumnjam da ovakve stvari se mogu negde namestiti jer ne kažem da bi se neko zbog tričavih 30 hiljade evra dopustili da se deklasiraju i blamiraju jer svi snose kolektivnu odgovornost. Te pare su ništa u odnosu na nekog nebitnjakovića koji nema podlogu i pokriće. Ko bi se blamirao za milion evra, a kamoli za 30 hiljada evra. Ti isti koji nisu mogli da budu na Konstraktinom mestu, pokušavaju da omalovaže njen uspeh jer kažu da je kupljen, a ne kažu da li je dobra ili loša pesma, nego da je kupljena, a to deluje jako ljigavo - kaže Vesna, koja je potkačila svog kolegu Acu Lukasa, koji je bio i učesnik ovogodišnjeg prestavnika za Pesmu Evrovizije, a pritom je imao negativne komentare i reakcije na produkciju takmičenja i učesnike.

- Ne znam zašto se buni. Ne mogu Acu da uzmem kao relevantno mišljenje zato što je on prevrtljiv čovek. On je kao golub prevrtač, ranije je bio dobar sa Cecom, pa je bio dobar sa Karleušom, pa je sad ponovo dobar sa Cecom. Njegovo mišljenje nema težinu, on se šalta sa jednog na drugi kraj, on nije postojan u izboru ljudi. To je za mene prodaja, ako si sa nekim dobar onda to teraj, a ne odeš negde drugde sa osobom koja ne poštuje stranu na kojoj si bio, pa se onda opet vraćaš toj prvoj strani. Aca je prevrtljiv, njegovo odricanje od Cece, pa prelazak na Karleušu, te se odriče Karleuše pa se vraća kod Cece. To govori da je on prevrtljiv i ja ne mogu da uzmem mišljenje prevrtljivog čoveka kao relevantno - zaključila je Vendi za naš portal.

Foto: ST/ V. Lukić

Aca Lukas

Kontaktirali smo Acu Lukasa povodom ovih reči, a on nije želeo mnogo da komentariše iste.

- Budite ozbiljni! I sledeći put kada me zovete da komentarišem nečije izjave, dajte da to bude neko adekvatan i neko vredan komentara. Ljudi svašta mogu da pričaju i misle, a ja baš nisam raspoložen da komentarišem izjave baš svakog ko nešto priča, pogotovo ako su to nebuloze kao ovo što ste mi poslali. Prijatno! - napisao nam je Aca u poruci.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading