LUKAS DANAS ŽENI SINA, ali majka mladoženje je IZDOMINIRALA: Svetlana Vuksanović blista u zagrljaju naslednika i snajke! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.03.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Aca Lukas danas u jednom beogradskom restoranu pravi veliko svadbeno veselje za svog najstarijeg sina Lazara, među prvima se pojavila majka mladoženje koja je izdominirala!

LUKAS DANAS ŽENI SINA, ali majka mladoženje je IZDOMINIRALA: Svetlana Vuksanović blista u zagrljaju naslednika i snajke! (FOTO)

Foto: Republika

Aca Lukas danas će upriličiti luksuzno svadbeno veselje najstarijem sinu Lazaru u jednoj beogradskoj opštini.

Naime, danas je mladoženjin najsrećniji dan i provodi ga u društvu najmilijih, pored njega je pored oca koji mu je životni oslonac i njegova majka koja blista pored njega, sreću ne može da sakrije što ženi naslednika, a očigledno je i srećna njegovim izborom mlade jer je ne ispušta iz zagrljaja.

Republika

Foto: Republika

Svetlana Vuksanović i Lazar Vuksanović

Svetlana se pojavila u plavoj toaleti, vidno raspoložena ispred crkve na Karaburmi, a osmesi na njihovim licima govorili su više od reči.

Par je odlučio da se na večnu ljubav zakune pred Bogom u prisustvu roditelja, kumova, i najbližih članova porodice.

Republika

Foto: Republika

Svetlana Vuksanović i mlada

 

Podsetimo, na spisku zvanica navodnu su Dragana Mirković, Svetlana Ceca Ražnatović, Saša Matić, Aco Pejović i mnogi drugi. Inače, oni su gostima slali pozivnice za svadbu putem Vibera, a na kojoj piše da je venčanje zakazano za 5. mart. Međutim, kasnije su obavestili zvanice da pomeraju za 6. mart, budući da je dan ranije bilo finale izbora za srpskog predstavnika za Pesmu Evrovizije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading