POZNATI PEVAČ progovorio o ZABRANJENOJ LJUBAVI sa Mihajlovskom: U dva ujutro mi se javi, sedam u kola i dolazim kod nje, iako mi je BACALA stvari sa prozora! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.03.2022

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandi Cenov progovorio o vezi sa Anom Mihajlovskom!

POZNATI PEVAČ progovorio o ZABRANJENOJ LJUBAVI sa Mihajlovskom: U dva ujutro mi se javi, sedam u kola i dolazim kod nje, iako mi je BACALA stvari sa prozora! (FOTO)

Foto: instagram.com/an_amihajlovski

Bivši dečko Ane Mihajlovski, pevač Sandri Cenov bio je obožavan tokom devedesetih godina od strane pripadnica lepšeg pola, a sa voditeljkom se zabavljao svojevremeno, pre nego što se oženio.

Kako je hrvatski pevač jednom prilikog progovorio za medije, njegova veza sa Anom bila je prilično burna i tako se i završila. Prema njegovim rečima, on jednostavno nije mogao da prekine vezu sa njom, budući da je bio vezan za nju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Cenov (@sandicenov)

 

‒ To je stvorenje pored koga sam se jednostavno pitao zašto sam tu kad sam znao da nema smisla. Znao sam šta se događa, ali nisam mogao da pomognem sebi. Jedan poziv i jedan SMS u dva ujutro i Sandi seda u auto i ide za Beograd. Zabranjena, a slatka veza. Završilo se kao u filmu „Mi nismo anđeli“, kad se ljudi skupe dole, a ona baca stvari sa prozora... Hauba mi je dugo još bila u znaku njenih štikli ‒ iskreno je jednom prilikom ispričao Cenov, prenosi "Hello" .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
rodjene za to

06.03.2022 00:44

kao i svaka lepojka, javna licnost.puno lazi i prevara, smeha, seksa i bahanalija,suza,bola i ludila.para i depresije.

Fockyu

06.03.2022 09:04

Pirgava sa ujkom - sramota svima sem njima.