BRUTALNO PRETUČEN mladić na nastupu Katarine Živković! Obezbeđenje ga UNAKAZILO, još dva udarca i bio bi MRTAV: VRIŠTAO SAM I ZAPOMAGAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.03.2022

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na nastupu Katarine Živković obezbeđenje pretuklo mladića.

BRUTALNO PRETUČEN mladić na nastupu Katarine Živković! Obezbeđenje ga UNAKAZILO, još dva udarca i bio bi MRTAV: VRIŠTAO SAM I ZAPOMAGAO! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva/promo foto

Katarina Živković

Prošlog vikenda na nastupu pevačice Katarine Živković došlo je do incidenta kada je Ognjen A. (29) pokušao da se popne na binu kako bi drugaru pokazao atmosferu preko video poziva, nakon čega ga je obezbeđenje brutalno pretuklo.

- U petak uveče izašao sam sa dve drugarice u jedan lokal, gde smo popili dva-tri pića. Jedna od drugarica je predložila da odemo do lokala u blizini, gde je živa muzika. Seli smo u separe do bine, bilo je veselo, pevala je Katarina Živković. Posle dužeg vremena uživao sam u našoj muzici, bio sam veseo, baš mi je prijalo. Pili smo i davao sam pare muzici za pesme - započinje Ognjen i dodaje:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ognjen A. pretučen na nastupu Katarine Živković

- Okrenuo sam svog prijatelja iz Amerike da mu na viberu pokažem kako uživam. Ustao sam i popeo se na binu kako bih što bolje pokazao u video pozivu. Prišli su mi momci iz obezbeđenja i odmah su bili izuzetno drski. Rekli su mi da siđem dole, da će me prebiti, ubiti... Spustili su me sa bine na silu, iako sam sam hteo da siđem. Vukli su me, pokušavali da skinu roleks sat, grozno su se ponašali.

Kako kaže, njih šestorica ili sedmorica odvukla su ga do prostora za odlaganje garderobe gde su nastavili da ga tuku.

- Udarali su me rukama, nogama, nekim teleskopom. Vrištao sam i zapomagao, niko me nije čuo. Kada je moja drugarica htela da vidi šta se dešava, jedan od njih uhvatio ju je jako za ruku i izbacio iz lokala. Kasnije mi je sve to ispričala. Uplašila se i odmah pozvala hitnu pomoć i policiju.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ognjen A. pre prebijanja

Navodi i da su ga momci iz obezbeđenja odvukli do ulaza gde su nastavili da ga tuku, a Hitna pomoć koja ga je i zatekla ispred ulaza nakon hospitalizacije je konstatovala teške telesne povrede.

- Onako krvavog su me bacili na pod, a dok sam ležao udarili su me još koji put i otišli. Lekari su mi rekli da sam zadobio još jedan ili dva udarca pitanje je da li bih preživeo ovo prebijanje - zaključuje Ognjen za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Miron

04.03.2022 19:19

Pa sledeći piut podloži lokalčić i rešen problem.

Mia

04.03.2022 19:37

Ljubomorni huligani na njegovu lepotu

Mile

04.03.2022 21:38

Identifikovati nasilnike obezbedjenja i podneti krivicnu prijavu OJT.Kazniti siledzije maksimalno.

Lela

05.03.2022 00:09

Svasta… Pa ti idi da slusas seljan*u Katarinu Zivkovic. Brz oporavak 🙏🏻