BOLJE DA SI OTIŠLA NA ČAŠ NEGO KOD FRIZERA: Sanja Marinković se fanovima obratila na engleskom, a zbog njene GREŠKE gore društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.03.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka i autorka emisije "Magazin In", Sanja Marinković, u objavi na mrežama napravila je lapsus, pa se našla na meti komentara.

BOLJE DA SI OTIŠLA NA ČAŠ NEGO KOD FRIZERA: Sanja Marinković se fanovima obratila na engleskom, a zbog njene GREŠKE gore društvene mreže! (FOTO)

Foto: printscreen

Naime, Sanja je slobodan dan iskoristila da sredi kosu kod frizera, ali je sve to želela da saopšti na engleskom jeziku, pa je slučajno ili ne, pogrešila.

- It's my day of, so... - napisala je voditeljka i napravila grešku napisavši off sa jednim slovom f. 

Republika

Foto: instagram.com/sanjamarinkovicofficial

Objava Sanje Marinković

 

Nakon njene objave usledile su reakcije na Instagramu, gde je to i objavila, a pored onih koji komentarišu da je Sanja "slučajno napravila grešku", nekolicina piše da voditeljka "baš najbolje ne barata engleskim jezikom".

- "Bolje da si slobodan dan iskoristila za čas engleskog jezika", "Slučajna greška, i meni se dešava da "pojedem" slovo", "Opet ima lapsus", "Ko radi taj i greši", "Očigledno ne zna engleski dobro", "Baš je briga, pored ovih krtika smarača nije obrisala objavu", "Strašna greška, ne znam šta reći hejterima" - neki su od komentara.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
K.B.

05.03.2022 20:31

Naslov je vrh! Odgovara temi... ha ha