ŠEST GODINA OD SMRTI RIJALITI ZVEZDE: Ekrem Jevrić je napravio hit koji se i danas peva, pravio šou sa Vendi, a onda sve ZAVIO U CRNO!

Autor:

Zabava

04.03.2022

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekrem Jevrić preminuo je na današnji dan 2016. godine, a mnogi se i danas sećaju njegovog velikog hita "Kuća, pos'o", kao i učešća u rijaliti programu.

ŠEST GODINA OD SMRTI RIJALITI ZVEZDE: Ekrem Jevrić je napravio hit koji se i danas peva, pravio šou sa Vendi, a onda sve ZAVIO U CRNO!

Foto: Prinscreeen

Pevač je iznenada je preminuo 4. marta 2016. godine u 55. godini.

Ekrem je iznenada umro u Nujorku, gde je živeo sa porodicom. Kako su tada mediji preneli, Jevrić je krenuo na posao i u automobilu doživio srčani udar.

Nakon ove tužne vesti ubrzo su se pročule glasine da njegova udovica sprema pesmu, te da uskoro postaje pevačica. Međutim, ona je to demantovala.

Republika

Foto: youtube.com

 

 

- Teško mi je da pričam, kako mogu tako da pišu. Ostala sam bez Ekrema, imam četvoro dece kojima sad moram da budem i otac i majka. Ja nisam pevačica, nisam htela da uđem u te rijalitije ni dok je Ekrem bio živ, iako su nam nudili veliki novac - rekla je Igbala svojevremeno.

Ekrem je svoju popularnost stekao svojim hitom "Kuća pos'o" a kasnije je nastupao u rijaliti šouima odakle svi pamtne njegovu rečenicu: "Ovde smo da bismo pravili šou". Sa njim je tako i bilo, šou i legendarne scene gde god da se pojavi.

Bio je oženjen Igbalom Jevrić, sa kojom je dobio četiri sina, Enisa, Verdina, Hajrudina i Berata. Godine 2010. učestvovao je u rijalitiju "Farma", gde je zauzeo treće mesto. Ekrem Jevrić veoma spontano pobrao je sve simpatije javnosti, posebno učešćem u rijaliti šouovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by System of an Up (@apovci)

Kako se tada navodilo, njegovi sinovi su planirali da krenu njegovim stopama i da uđu u rijaliti! Naime, oni se navodno spremali da uđu u "Parova".

- On je bio teatralan, specifičan, a danas gledamo ljude koji bi da budu poznati, a nemaju nijedan kvalitet za to. Šta da vam kažem, u tim programima gledamo ljude koji vode ljubav kao životinje, bez ljubavi i emocija. Ekrem je imao svoju monodramu u rijalitiju, a zahvaljujući meni, to se pretvorilo u pravu dramu. Zbog toga smo mi neprevaziđeni i tako će i ostati - pričala je pevačica Vendi o Ekremu, koja je imala romansu sa njim u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading