Aco Pejović progovorio o svojim POROCIMA: Pevač otkrio da li konzumira DROGU, a evo šta poručuje HEJTERIMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.03.2022

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejović iskreno o porocima i hejterima

Aco Pejović progovorio o svojim POROCIMA: Pevač otkrio da li konzumira DROGU, a evo šta poručuje HEJTERIMA! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Aco Pejović

Sinoć je održana promocija nove pesme Amadeus benda "Beograd", koju su momci iz benda posvetili preminulom bubnjaru, Bojanu Zlatanoviću Tokanu. Jedan od zvanica je bio i pevač Aco Pejović.

Foto: ATA Images

Aco Pejović i Džaja Amadeus

- Sećanje na divnog čoveka, vrhunskog muzičara. Umesto da večeras slavimo njegov rođendan, mi slušamo zadnju pesmu koju je otsvirao. Jako sam voleo tog čoveka, bili smo jako dobri prijatelji, cenio sam ga kao čoveka, svirača i vrhunskog pevča. Poštujem kompletan Amadeus bend, ali nekako Tokan je imao svoju posebnu priču, posebnu dušu - rekao je Aco za Republiku.

Foto: youtube.com/printscreen

Preminuli član benda, Tokan

Pejović je roker u duši, sebe smatra i rokerom, iako se opredelio da snima pop-folk muziku. Kada je u pitanju slogan: "Se*s, droga i rokenrol", Aca ističe da jedino narkotike ne koristi od navedenog.

- Droga ne, ali se*s da, nema tu ništa loše - ističe Pejović.

Pevač je snimio naslovnu pesmu za film "Toma" koja se zove "Ponoć", a nas je zanimalo da li mu je žao što će ga, sudeći po komentarima mlađe generacije zapamtiti samo po toj pesmi, a ne po starijim hitovima.

- Prvi put to čujem. Ne znam ko to komentariše, ne uvažavam te komentare jer znam ko i kako ih piše, oni veze nemaju. Na svim nastupima je full fullova, sve je puno, sve su klinci i pevaju moje pesme, sve ih znaju - rekao je Aco za naš portal.

Foto: ST/Dragan Kadić

Aco Pejović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading