TRAGEDIJA koja je uzdrmala REGION pre 8 godina: Dalilina prijatelljica pronađena MRTVA u slupanim kolima posle šest dana potrage, u slučaj UMEŠAN I BIVŠI MINISTAR? (FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2022

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Guduraš pre skoro 8 godina nađena je mrtva u slupanom automobilu kad je izgubila kontrolu nad vozilom!

TRAGEDIJA koja je uzdrmala REGION pre 8 godina: Dalilina prijatelljica pronađena MRTVA u slupanim kolima posle šest dana potrage, u slučaj UMEŠAN I BIVŠI MINISTAR? (FOTO)

Foto: Instagram printscreen facebook printscreen

Pre skoro 8 godina, poznata starleta Slađana Guduraš pronađena je mrtva u slupanom automobilu.

Policija je pronašla slupani "golf", bosanskih registarskih tablica, u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin.

U vozilu je bilo telo ženske osobe, a policija je u početku pretpostavljala da je reč o starleti i pevačici Slađani Guduraš (27), koja je nestala šest dana ranije.

"Golf" je nađen na mestu koje je zbog gustog rastinja slabo vidljivo. Pretpostavlja se da je reč o saobraćajnoj nesreći i da je devojka sletela s puta.

Republika

Foto: facebook.com/Slađa Guduraš

Slađana Guduraš pronađena mrtva u slupanim kolima!

 

Ona je od 10. decembra 2014. bila nedostupna na svim telefonima od kada se smatra da je nestala. Krenula je iz Bijeljine za Beograd, oko 18 časova je prešla granicu i od tada joj se gubi svaki trag, preneli su bosanski mediji. Policijski izvori MUP-a Srbije uradili su dodatne provere po bolnicama o eventualnoj nesreći, kako bi bile otklonjene i te vrste sumnje. Ali na žalost, Slađana je nađena tek par dana ranije.

Posebno je privuklo pažnju to što je u Slađaninom telefonu pronađeno nekoliko telefonskih brojeva, među kojima se nalazio i broj jednog bivšeg ministra, a se spekulisalo da je i on možda umešan u sve.

Republika

Foto: facebook.com/Slađa Guduraš

Slađana Guduraš pronađena mrtva u slupanim kolima!

 

Guduraš je sahranjena na gradskom groblju u Srpcu. Ispratilo ju je oko 200 ljudi, uz jecaje i suze njene majke Jelke Pantić, dečka Zorana Makivića, bivših radnih kolega iz srbačkog Doma zdravlja i bivših sugrađana. Od imena sa estrade primećen je samo reper Đus sa kojim je Guduraš imala duetski hit "Silikoni i kubici".

Slađana Guduraš se pojavila u jednoj epizodi serije "Lud, zbunjen, normalan", a karijeru pevačice počela je duetom sa Đusom.

Slađana je bila još jedna žrtva nesavesne vožnje i neprimerene brzine, te stoji kao opomena svima: "Ne brže od života!"

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević!

 

Podsetimo Dalila je svojevremeno u jednoj emisiji gostujući sa Slađom govorila o biznisu koji želi da pokrene sa njom i još jednim čovekom, a koji bi radili po diskotekama sumnjivog porekla, te je tada otkriveno da su one bile prijateljice, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading