Ivana Korab se vratila u SRBIJU sa sinom pa progovorila o svom MUŽU kog javnost nikada nije videla! Ovo su DETALJI o njenom misterioznom braku od DVE GODINE

Autor:

Zabava

02.03.2022

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Ivana Korab otvorila dušu i ispričala sve o odnosu sa suprugom

Ivana Korab se vratila u SRBIJU sa sinom pa progovorila o svom MUŽU kog javnost nikada nije videla! Ovo su DETALJI o njenom misterioznom braku od DVE GODINE

Foto: instagram.com/ivanakorab

Manekenka Ivana Korab u februaru prošle godine rodila je sina Matea, pa sada otkriva da su joj se dolaskom sina prioriteti promenili.

Foto: instagram.com

Ivana Korab, manekenka

- Prioritete u životu postavite drugačije. Ne remete vas sitnice, jer u većini slučajeva ih više i ne primećujete niti imate vremena za bilo šta, ako nije beba - kaže Ivana, koja ističe da dete treba vaspitavati prema svom nahođenju.

- Svako treba da dete vaspitava i da se ponaša prema njemu kako smatra da treba. Svi imamo najbolju nameru i uvek vas ljudi sa strane savetuju i pričaju vam šta morate ili ne smete. Smatram da svako treba da osluškuje svoje dete i svoje osećaje. Prikupite iskustva ostalih, a odaberete šta je najbolje za vas. Ne postoji priručnik šta je najbolje i kako je jedino ispravno. Uvek će neko reći da nešto ne valja ili može drugačije.

Foto: instagram.com/ivana korab

Ivana Korab, srpska manekenka

Nedavno je njen sin napunio godinu dana, a Ivana kaže da su krštenje deteta odložili, zbog pandemije koronavirusa koja i dalje bukti.

- Složili smo se da krštenje pomerimo za nekoliko meseci kad situacija bude bolja i onda pravimo veliko slavlje. Sada će ipak biti nešto intimnije u skladu sa trenutnom situacijom.

Korabova je nedavno izjavila da je u srećnom braku već dve godine. Međutim, nemamo priliku da vidimo fotografije sa njenim suprugom na društvenim platformama.

- U oku javnosti sam nešto manje od 20 godina i ako sam išta naučila je to da nema potrebe pokazivati svoju sreću. Mnogo toga delim sa svojim pratiocima i preiskrena sam po mnogim pitanjima da smatram da taj najintimniji odnos prosto treba da ostane samo za nas - rekla je Ivana za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading