Voditelj "Zadruge" otkrio BRUTALNE detalje MALTRETIRANJA: Darko Tanasijević se oglasio HITNO, zbog KLETVI I PRETNJI na sudu! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

28.02.2022

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Darko Tanasijević se oglasio za portal Republika.rs i otkrio šok detalje pretnji i maltretiranja koje prolazi!

Voditelj "Zadruge" otkrio BRUTALNE detalje MALTRETIRANJA: Darko Tanasijević se oglasio HITNO, zbog KLETVI I PRETNJI na sudu! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Darko Tanasijević

Nakon što je voditelj najgledanijeg rijaliti programa ,,Zadruga" Darko Tanasijević otkrio da konstantno na Instagramu dobija pretnje od mnogih fanova i podrške zadrugara, oglasio se za portal Republika.rs i otkrio jezive detalje, koji će vas definitivno šokirati. 

 

 

Naime, kao što smo pisali, ovo nije prvi put da Tanasijević proživljava sajber iliti nasilje preko interneta, zbog čega je bio prinuđen da prijavi policiji mnoge poruke koje je dobijao. Darko u razgovoru za Republika.rs otkrio je šta ga je navelo da ovome stane na put. 

 

 

Imao sam žutu minutu, pa sam, eto, imao potrebu da probam da dozovem pameti sve te sajber pametnjakoviće koji bez ikakvog razloga vređaju, prete, čak upućuju i kletve… Ima toga dosta, za sve ove godine sam se istrenirao i na to nikada ne treba reagovati, već samo blokirati, ali nekad stvarno budem šokiran time šta su sposobni da napisu, kažu, bez ikakvog razloga. Pritom, uđem na profile tih ljudi koji imaju decu, unuke i onda se zapitam - zna li im porodica kako se majmunišu na mrežama? Pa sam rekao - ok, nastavite vi, pa ću vas predstaviti ljudima, da vide ko ste i šta radite. Ali neću, zapravo, neću trošiti vreme i energiju na takve stvari… Ali ne garantujem da ponovo neću neki dan ustati na levu nogu - izjavio je Darko za Republika.rs i dodaje da li je slučaj prijavio policiji:

 

 

Ma ne, jednom sam prijavio, pa se mlatim evo već 4 godine po sudu zbog nekog lika, stvarno nemam ni živaca, ni vremena za to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading