Maja Nikolić i Topalko u ŽESTOKOJ AFERI: Isplivao snimak koji sve dokazuje, pevačica ga SKIDA, on je PRIBIO uza zid otpozadi, želim tebe, hoću da budem samo tvoja!

Autor:

Zabava

28.02.2022

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja i Topalko u ulogama ljubavnika u "Farmi 1" su briljirali!

Maja Nikolić i Topalko u ŽESTOKOJ AFERI: Isplivao snimak koji sve dokazuje, pevačica ga SKIDA, on je PRIBIO uza zid otpozadi,  želim tebe, hoću da budem samo tvoja!

Foto: instagram.com/majanikolicmaja

Prva sezona Farme koje je emitovana 2009. te godine, ostala je upamćena po mnogim dogodovštinama, haosu, svađama, turbulencijama, kao i aferama, snimanju sapunice koja je u tom momentu dosegla sam vrhunac gledanosti.

Maja Nikolić i Topalko bili su u ulogama ljubavnika, a zna se da je zabranjena ljubav i najslađa, tako je i bilo zanimljivo istu gledati svojevremeno.

Maja i Topalko u glavnim ulogama rasturili su svojim glumačkim umećem, da je retko ko mogao da posumnja da tu zaista nisu postojale prave varnice, a za koje su mnogi u to vreme sumnjali zbog ubedljive i maestralne glume.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Milan Topalović

 

- Ja želim tebe, hoću da budem samo tvoja, ti si jedini muškarac sa kojim ja želim da budem- Maja je bila u odlučna u nameri da ga poljulja.

--Prestani, ne smemo to raditi- rekao je Topalko u ulozi Migela

- Ja sam mislila da si ti pravi muškarac, a ti si kukavica, odgovorila je Maja, čime ga je razbesnela jer je udarila na njegovu muku sujetu, te je on uhvatio i pokazao da se ničega ne boji, pa ni zabranjene ljubavi.

- Sad ću da ti pokažem ko je kukavica, kako te želim, hoću da osetim tvoj dah na sebi, rekao je u zanosu Topalko, gde mu je malo ko poverovao da je bila obična gluma.

Ceo snimak pogledajte u video prilogu ispod:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading