SEKSI CICE: Ovako će izgledati kostimi plesačica Ane Nikolić u NOVOGODIŠNJOJ NOĆI!

Autor:

Zabava

28.12.2017

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skoro sve je spremno za najluđi doček Nove godine u Beogradu! Pevačica Ana Nikolic će 31. decembra nastupiti u klubu "Kasina" i u hotelu "Metropol", a kostimi za njene plesačice su konacno spremni.

Foto: Promo foto
Plesačice Ane Nikolić

Atraktivne devojke će biti u provokativnim bodijama različitih boja, i zajedno sa Anom će izvesti zahtevne koreografije koje uvežbavaju gotovo dva meseca. Osim njih, na sceni sa pevačicom biće i jedan plesač, koji će upotpuniti ceo nastup.

Kostimi za Nikolićevu se jos šiju i biće uskoro gotovi. Ona je kupila materijal od providne čipke, tako da će biti gotovo gola na novogodišnjem nastupu.

RepublikaFoto: Promo foto
Ana Nikolić

Pevačica nije pevala tačno godinu dana. Odlučila je da se povuče sa scene čim je saznala da je u drugom stanju, tako da će ovo biti njen veliki povratak na estradnu scenu. Ana je poslednjih meseci naporno trenirala kako bi skinula višak kilograma, a od kada je odlučila da peva za Novu godinu, redovno ide i na plesne probe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading