NAŠA GLUMICA PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Pobegla u Ameriku i zaposlila se u restoranu, a evo zašto je rešila da batali životni poziv!

Autor:

Zabava

26.02.2022

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša glumica Ivana Jovanović se preselila u Ameriku i započela nov život.

NAŠA GLUMICA PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Pobegla u Ameriku i zaposlila se u restoranu, a evo zašto je rešila da batali životni poziv!

Foto: printscreen/youtube.com

Glumica Ivana Jovanović se proslavila ulogom u seriji "Greh njene majke", a onda je iznenada napustila javnu scenu i domovinu i preselila se u Ameriku.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Glumica Ivana Jovanović

 

Ivana se sa sinom Viktorom odselila u Los Anđeles, a rešila je da batali glumu pa sada kao kao kreativni menadžer u jednom restoranu i kao instruktor joge.

- Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam. Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše - rekla je Ivana jednom prilikom za magazin "Gloria", pa se osvrnula na svoj sadašnji posao:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Glumica Ivana Jovanović

- Sa plivanja idem pravo na posao, na koji uvek kasnim tačno 13 minuta. Tri dana radim u restoranu kao kreativni ivent menadžer. Taj posao obožavam. Moj šef kaže da uvek prekoračim liniju zdravog razuma i da bi me do sada sto puta otpustio da me gosti ne obožavaju. Preostala dva dana u radnoj nedelji samo dva sata dnevno držim časove joge - priča glumica koja je potom dodala da nije ni pomišljala da se vrati glumi:

- Nisam ni probala da glumim, nisam otišla ni na jednu audiciju. Nekoliko interesantnih uloga sam morala da propustim jer nisam bila u mogućnosti da dođem u Beograd, pošto pet godina nisam smela da izađem iz Amerike jer sam čekala američko državljanstvo. Ali, ne žalim! Moj sin Viktor i ja delimo život sa našim omiljenim Amerikancem, koji se zove Rajan Kunc - rekla je Ivana, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading