JEDVA ČEKAM DA SE OSTVARIM KAO OTAC: MC Stojan iskreno o potomstvu, a onda je otkrio i da li je SLOBODAN!

Autor:

Zabava

26.02.2022

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MC Stojan je izjavio da mu je novogodišnja želja da se ostvari u ulozi oca.

JEDVA ČEKAM DA SE OSTVARIM KAO OTAC: MC Stojan iskreno o potomstvu, a onda je otkrio i da li je SLOBODAN!

Foto: youtube.com/printscreen

Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, je dugo godina na javnoj sceni, a obzirom da se pevač retko kada pojavljuje među medijima, o njegovom privatnom životu se malo zna.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

MC Stojan reper

Stojan je nedavno podelio na svom Instagram nalogu koja mu je novogodišnja želja, pa je time šokirao sve fanove:

Republika

Foto: instagram.com/mc_stojan

MC Stojan reper

-To je suština i smisao života. Danas više šetaju pse nego što možeš videti da majke guraju kolica sa bebama, što je poražavajuće. Treba više da se prave deca, da se radi na tome. Naravno nije lako naći partnera i pravu osobu. Danas se mnogi i razvode. Bitno je samo da se ljudi skapiraju. Ja nemam decu. Ostvario sam se na mnogim poljima, ali kao otac nisam i ta želja se javlja i sve je veća i veća. Nadam se da ću se i na tom polju ostvariti i jedva čekam - rekao je MC Stojan za IDJTV, a potom je otkrio svoj emotivni status:

Republika

Foto: youtube.com/IDJVideos.TV

MC Stojan reper

- Emotivni status je slobodan. Srećno slobodan. Bio sam srećan i voleo sam, a zaljubljenost je trenutno stanje i traje sedam dana. Volim da volim, ali da mogu da imam decu sa nekom devojkom, to se još nije desilo, da kliknemo.. Za sada sam slobodan, nadam se da tako neće ostati. Inače, uglavnom su devojke meni prilazile, iako ja znam da šarmiram, dajem komplimente i lepo se udvaram - dodao je reper.

 

 

Stojan je odgovorio i na pitanje da li je više puta on bio povređen ili je više povređivao druge:

 

 

- Imam faze kad i nisam za neku ozbiljnu vezu, a sviđa mi se neka devojka, bukvalno se dogovorimo da ćemo biti u nekom odnosu, da budemo i prijatelji i ljubavnici. I onda ako se kod nje jave neka osećanja, emocije, a kod mene se možda nisu javile i onda sam je možda na taj način povredio - kaže pevač, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading