NESTANAK DŽEJEVE ĆERKE JE I DALJE MISTERIJA: Nakon razvoda od Adila, Ana je ISPARILA, a sada je otkriveno šta joj se ZAISTA DESILO! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2022

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Adila Maksutovića, ćerka pokojnog Džeja Ramadanovskog, potpuno se povukla iz javnog života..

NESTANAK DŽEJEVE ĆERKE JE I DALJE MISTERIJA: Nakon razvoda od Adila, Ana je ISPARILA, a sada je otkriveno šta joj se ZAISTA DESILO! (FOTO)

Foto: E Stock

Supruga Adila MaksutovićaAna Maksutović, prošla je težak period kada joj je 6. decembra 2020. godine preminuo otac. Iako je prethodno 2013. godine prošla turbulentan period sa Adilom, nakon porodičnog nasilja, Ani je upravo on bio najveća podrška kada je izgubila oca.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Adil koncert

 

Adil i Ana upoznali su se 1994. godine, prema pisanju medija, kada su Maksutovićevi kupili stan u Kotežu od Džeja i njegove supruge Nade, Anine mame. Njihove porodice su se posećivale, a pevač i Džejeva ćerka su počeli da se druže.

 

 

- Nakon razvoda Džeja i Nade, Ana je prešla da živi na Dorćolu na ocem, te ju je jednom prilikom Adil sreo i taj susret bio je sudbinski.- Ana je živela na Dorćolu s Džejom i stvarno se dugo nismo videli. Sreo sam je 2005. na jednom veselju. Rekao sam joj: „Baš si porasla.“ Njena mama me je mnogo volela, pa nam je bila i provodadžija. Kad nas je videla, rekla mi je da joj ćerku vodim na piće. Tako je počela naša priča, iz šale, a rodila se ljubav zbog koje smo i dan-danas zajedno - rekao je tada Maksutović, prenosi "Glossy" .

Republika

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Adil Maksutović i Ana Ramadanovski

 

Iako su u svom odnosu imali brojne uspone i padove, Ana i Adil uspeli su da prevaziđu nesuglasice zarad zajedničkih sinova. Ipak, mnogi se pitaju, budući na društvenim mrežama kod pevača ne mogu videti fotografije njegove supruge, gde je ona nestala. Stiče se utisak da Ana želi da sačuva privatan život za sebe, te je zato Adilovi pratioci ne mogu videti na objavama. Pevač uglavnom objavljuje fotografije poslovne prirode, a ljubavnu idilu sa ženom svog života sebično čuva samo za sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading