NIŽEMO USPEHE! Vredno radimo i RASTEMO, 50.000 pratilaca na JUTJUB KANALU PORTALA REPUBLIKA!

Autor:

Zabava

23.02.2022

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjub kanal portala Republika.rs ide ka vrhu.

NIŽEMO USPEHE! Vredno radimo i RASTEMO, 50.000 pratilaca na JUTJUB KANALU PORTALA REPUBLIKA!

Foto: Republika.rs

Portal Republika.rs i njegov Jutjub kanal ne prestaju da nižu uspehe. Jutjub kanal portala Republika.rs prešao je 50.000 pratilaca, a mi ne planiramo tu da stanemo.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

50.000 pratilaca

Čast nam je što smo za samo nekoliko meseci uspeli da se izborimo za svoje mesto, a sigurnim koracima i kvalitetnim sadržajem idemo ka vrhu. Hvala vam na ukazanom poverenju i što verno pratite sve naše projekte.

- ''Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević'', ''Lično sa...'', ''U trendingu sa Republikom'', ''Rifreš'', ''Zabavne asocijacije'', ''Serijal o Velji Nevolji'', kao i praćenje svakodnevnih događaja iz svih sfera života.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Nastavite da nas pratite

Nadamo se da ćemo se još dugo družiti, kao i da ćete nastaviti da pratite naš kanal i najbolji video sadržaj koji objavljujemo svakodnevno jer mi želimo da vi budete u toku sa najaktuelnijim temama, a uz nas i naš kanal to i jeste.

Nadamo se da ćemo i dalje biti vaš izbor!

Republika TV

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading