ZORICA MARKOVIĆ OPERISANA: Pevačica se oglasila iz BOLNIČKE postelje, otkrila zbog čega je hitno hospitalizovana!

Autor:

Zabava

23.02.2022

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković se danas operisala.

ZORICA MARKOVIĆ OPERISANA: Pevačica se oglasila iz BOLNIČKE postelje, otkrila zbog čega je hitno hospitalizovana!

Foto: Privatna arhiva

Zorica

Zorica Marković je pre nekoliko dana zabrinula naciju nakon što je hitno hospitalizovana zbog srčanih aritmija, a tada je istakla da mora da ostane u bolnici par dana zbog daljih analiza.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Zorica Marković iz bolničke postelje

Zorica je danas imala operaciju i odmah se oglasila i otkrila u kakvom stanju je trenutno:

Republika

Foto: Republika.rs

Zorica Marković, pevačica

- Dobro sam, sve je u najboljem redu. Moram da se zahvalim profesoru Bojiću i njegovom timu pre svega. Oduševljena sam kako ovde sve fukcioniše. Doktori Kojić i Tomović su me danas spustili u salu i odradili koronarografiju. Izašla sam pre sat vremena bukvalno iz sale. Morali su da provere u kakvom je stanju moje srce posle 15 godina od operacije. Oni su meni sve odradili svetski i detaljno. Hvala Bogu, nemam ništa, nema nikakvih promena, posle 15 godina srce se nije uopšte promenilo od operacije, sve je zdravo. Taj jedan stent se malo suzio, to su malo produvali, isto kao kad popraviš neki mali karijes - priča Zorica i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zorica Marković, pevačica

- Posle 15 godina od operacije ja sam u savršenom stanju. Aritmije koje sam imala sumnjamo da si izazvane helikobakterijom ili nekim virusom. Ta helikobakterija daje takve simptome. Vrlo neugodne i neprijatne. Zato su mi rekli da dođem ovde u neizmerno im hvala, toliko sam srećna što je sa srcem sve u redu. Ja ću se boriti sa helikobakterijom, ona podigne dijafragmu i pravi aritmije koje mogu da utiču na srce... Nadam se da uskoro izlazim iz bolnice - poručila je Zorica za Pink.rs i dodala:

Republika

Foto: Printscreen

Zorica Marković, pevačica

- Neka služi na čast onima koji izmišljaju da sam imala infarkt, da sam na samrti... Sram ih bilo! To je bedno i jadno. Ja sam dobro i biću dobro. Dušmanima, a i prijateljima još jednom da poručim da sam super. Na milione poruka sam dobila iz celog sveta... Da je došlo do toga da je meni toliko loše, ja bih sama rekla: ''Odlazim ljudi, doviđenja''. Ja sam takva, nemam šta ja da krijem. Još ću ja da pevam i svašta da radim, mene rad održava u životu - ispričala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading